Návazné vs klasické rozeskakování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Afalki

23.6.2020 20:46
Afalki

XXX.XXX.32.7

Zdravím všechny,
mám otázku : jaký je rozdíl mezi klasickým rozeskakováním a návazným rozeskakováním?
Díky

23.6.2020 21:10
Daniela Lipová

XXX.XXX.64.140

Já to chápu tak, že navazneje když člověk skočí poslední překážku základního kola a hned pokračuje v kurzu rozeskakovani.

Naopak klasické je, když po projetí cílem základního kola odejde startující z kolbiště, první kolo dokončí všichni a pak teprve jdou všichni na rozeskakovani.

Afalki

23.6.2020 21:12
Afalki

XXX.XXX.32.7

Daniela Lipová napsal(a):
Já to chápu tak, že navazneje když člověk skočí poslední překážku základního kola a hned pokračuje v kurzu rozeskakovani.

Naopak klasické je, když po projetí cílem základního kola odejde startující z kolbiště, první kolo dokončí všichni a pak teprve jdou všichni na rozeskakovani.

Taky jsem si to myslela, ale popis návazného roz. mi spíš sedí na dvoufázové skákání. Takže právě přemýšlím, jestli to je to samé, nebo v tom je nějaký rozdíl

24.6.2020 14:45
L.A.S.

XXX.XXX.13.27

Po kolbištích se už léta moc nepohybuju, ale dříve platilo:
Návazné rozeskakování - po bezchybném základním kole se pokračuje, kurs je zkrácené základní kolo. Rozhodující je čas rozeskakování.
Dvoufázové skákání - po bezchybné první fázi se pokračuje do druhé fáze, skoky bývají jiné. Rozhodující je celkový čas obou fází.

Kdyžtak mě někdo opraví...

24.6.2020 14:51
kallisto

XXX.XXX.237.35

L.A.S. napsal(a):
Po kolbištích se už léta moc nepohybuju, ale dříve platilo:
Návazné rozeskakování - po bezchybném základním kole se pokračuje, kurs je zkrácené základní kolo. Rozhodující je čas rozeskakování.
Dvoufázové skákání - po bezchybné první fázi se pokračuje do druhé fáze, skoky bývají jiné. Rozhodující je celkový čas obou fází.

Kdyžtak mě někdo opraví...

Přesně tak. Návazné zrychluje soutěž, po dokončení parkuru bez chyby se pokračuje rozeskakování ihned na skocích, které si už jela.

U dvoufázovky pokud nechybuješ, pokračuješ do druhé (vyšší) fáze, kde ale jedeš jiné další skoky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík