Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2020 10:25
Niveta

XXX.XXX.62.60

Dobrý den,
prosím o informaci, zda bývá umožněn vstup nestartujícím koním na závodiště.
Jedná se jen o okoukání mladého koně na závodech, vyšetření krve má. V okolí se o víkendu jedou ofiko parkurové závody, tak prosím o info od znalých, zda mě s koněm pustí dovnitř. Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.6.2020 10:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Informujte se u pořadatele závodů.

26.6.2020 10:41
Niveta

XXX.XXX.62.60

Děkuji, tam jsem volala a bylo mi řečeno, že mě nepustí.
Hledala jsem zběžně v pravidlech a nenašla. Myslela jsem, že je běžná praxe vzít mladýho na závody jen na okoukání

26.6.2020 10:45
kallisto

XXX.XXX.237.35

Niveta napsal(a):
Děkuji, tam jsem volala a bylo mi řečeno, že mě nepustí.
Hledala jsem zběžně v pravidlech a nenašla. Myslela jsem, že je běžná praxe vzít mladýho na závody jen na okoukání

Nedivte se, nikdo nechce mít v areálu někoho jen tak, o kom nikdo neví.
Máte možnost se normálně přihlásit (pokud splňujete věk, registraci atd) a na věži rozhodčích se pak omluvit že nebudete startovat a situaci vysvětlit. Měla byste pak mít možnost dostat se aspoň na opracoviště. Ovšem opatrně samozřejmě, s mladým koněm.

Stejně tak pravidla výslovně zakazují start mimo soutěž, takže ani to vám do budoucna nikdo nedovolí. Bylo by nutné se domluvit s pořadatelem a závodiště využít den před nebo po.

26.6.2020 11:21
Niveta

XXX.XXX.62.60

Děkuji, no nám šlo víceméně jen o to, projít areálem,chvilku postát bokem, ať vidíme, jak se bude mladá chovat v hluku, kolem cizích koní a tak.
Na opracoviště bychom nešly, kobyla je ježděna westernově, šlo opravdu jen o tu atmosféru.
Děkuji za odpověď.

26.6.2020 18:11
Daniela Lipová

XXX.XXX.64.140

U nás se v pátek staví parkur a závody se jezdí až v neděli. V sobotu je závodiště otevřené pro lidi s koňmi, kteří se právě chtějí rozkoukat.

Vše se samozřejmě musí předem domluvit a někdo z pořadatelů je tam jako dohled, aby se něco nestalo.

Běžně nám i dovolí si krátce zatrenovat jak na opracovisti tak i si skočit některé skoky ze závodního parkuru (s tím, že trať jaká se den na to pojede ještě není posatevna, pouze jsou skoky náhodně umístěné do prostoru).

Zkuste se optata, jestli by to taky tak nešlo. To by pro vás bylo ideální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík