Helma na koně Kentaur jessica

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2020 11:37
Laila11

XXX.XXX.148.11

Ahoj, mám problém.
Potřebuji jezdeckou helmu. Líbí se mi helma Kentaur jessica. Napište mi, jestli jste tuto helmu měli a jestli vám vyhovovala, popřípadě typy na podobné helmy.
Ještě mi napište, jestli je v Praze kamenný obchod, kde helmu Kentaur jessica prodávají. Ráda bych si jí zkusila.
Pokud v Praze žádný takový obchod není, tak může být ještě poblíž Poděbrad.
Děkuji za Vaše odpovědi😊

1.7.2020 12:37
etnies86

XXX.XXX.245.26

dobrý den, měla jsem a byla jsem s ní moc spokojená. pěkně seděla, lehoučká...

1.7.2020 15:35
Laila11

XXX.XXX.38.18

Dobrý den etnies86 děkuji za Vaši odpověď. Tu helmu jste koupila v kamenném obchodě, nebo přes internet?

1.7.2020 17:25
etnies86

XXX.XXX.245.26

dostala jsem ji jako dárek od přítele, kupoval v kamenném obchodě

Lissa

2.7.2020 18:15
Lissa

XXX.XXX.136.237

Měla jsem ji, byla jsem s ní moc spokojená co se pohodlí týče, po dvou letech jsem ji koupila znovu novou a asi při třetím použití (tj. fakt byla prakticky nová) pád na asfalt a rovnou sanitka, těžký otřes mozku (měsíc absolutně nepoužitelná), nějakých 6-8 stehů nad týlem (v místě, kde helma už je) a zlomená temenní kost. Nepamatuju si to, takže fakt nevím, jak přesně jsem spadla. Kdybych helmu neměla, tak tu asi nejsem, ale je otázka, jestli by jiná kvalitnější neudělala lepší službu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2020 18:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám KT Jessica pátým rokem, slouží, pár pádu taky zažila, řekla bych poměr cena/výkon ok.

3.7.2020 23:17
Laila11

XXX.XXX.249.249

Dobře děkuji za všechny odpovědi. Musím ještě zvážit jestli si ji koupím, ale asi ano. Pokud by někdo věděl o kamenném obchodě, kde ji prodávají, tak mi napište (toto jsem už podrobněji psala do inzerátu)
Další možností by byla přilba samshield, ale je docela drahá, takže si to také musím nechat pořádně projít hlavou. Tato přilba je velmi dobře hodnocenná a doporučovaná. Používá jí hodně lidí i zavodních jezdců. I moje kamarádka jí má a je s ní velmi spokojená (má sestřenice má kentaur jessicu a je s ní také hodně spokojená) Na druhou stranu jde o moje bezpečí a helma mi může zachránit život, takže by se do ní asi mělo investovat, ale vůbec nevím, kterou přilbu si mám koupit. Budu ráda za jakékoli další rady a typy (o Kentaur jessice, ale klidně i o samshield)
Jinak moc děkuji za všechny typy a odpovědi, které jste mi poslali😊

8.7.2020 01:14
KmelouneK

XXX.XXX.236.138

Pokud volíte Samshield a Jessicu, tak určitě samshield. Mám obě dvě, takže mám přehled. Samshield je kvalitou materiálu a zpracováním úplně někde jinde. Sedí na hlavě daleko lépe než Jessica. Ale ono se to dá čekat když porovnávame přilbu, která v nejlevnějším modelu vyjde asi na 9 tisíc a proti tomu Jessica přibližně za 2 tisíce. Samshield je pohodlnější, bezpečnější a daleko líp větrá. Pak je super ještě přilba KASK, ale tam nevím kolik které modely stojí, měla jsem jeden z těch dražších.

Samshield je k vyzkoušení v Praze v equisevisu, případně tam měli i přilbu harrys horse, která je Jessice velmi podobná. Ale KT jessica tam nemají.

17.7.2020 13:51
Laila11

XXX.XXX.148.11

KmelouneK
Dobře, děkuji za radu, zajdu si do equiservisu a vyzkouším si ty přilby.
Máte nějaké zkušenosti s prilbou harrys horse? Pokud ano, tak napište.

18.7.2020 07:22
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Harrys Horsku mám ten starý model bez nastavování velikosti, miluji jí. Ale co hlava, to rozdíl. Vybírala mi jí před asi 10 lety prodavačka v Equiservisu, nasadila mi jí na hlavu, udělala mi super instruktáž a nechala mi jí na hlavě po celo dobu, co jsem nakupovala. Zapomněla jsem, že jí mám. A tak se pozná, že helma sedí. Od té doby už jsem nenašla helmu k mé spokojenosti krom dostihové. Opravdu si helmu zkuste v kamenném obchodě, jinak nebude sedět a nebudete jí nosit ráda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík