Uživatel s deaktivovaným účtem

Obdobně, ale ustájko se zpět asi už nezlevní..... no jo no...ale tendle deštivější rok přišel jako na zavolanou,asi by se opět zdražovalo ustájko kvůli cenám sena....

U nás je úroda sena ještě horší, než vloni - Ralsko. Pršet totiž začlo pozdě, v dubnu srážky skoro žádné, takže to, co se teď posekalo na loukách, je jen pár stébel... Snad budou aspoň nějaký otavy.

Myslim tim.ze cena je jako u canky....tim obdobne...
Opravdu horší? No je pravda,že jen kousek ode mě(Žatecko) mi kamarádka psala,že sklidili méně sena cca o 20 balíků ze stejné plochy,že řádky byly takové nijaké..vůbec nebyly husté,spíše prořídlé...a můj dodavatel mi ještě říkal,že ještě bude dál sekat,že toho má ještě hodně,kolik mu toho letos narostlo..stačí pár km od sebe a jaký to může být rozdíl
Jsme rozhraní okresu Plzeň-sever a Karlovy Vary. Tráva nízká, řádky po nahrnutí někde nebyly skoro vidět. Dnes prší, tak se obávám, že po zmoknutí toho, co je nasekáno z pondělí, nic nebude. Jsem z toho opravdu nešťastná. Loni jsme dokupovali balík 140 cm za 1000. Letos u nás ještě není v okolí sklizeno, tak nikdo neví jak na tom bude.
kamik

XXX.XXX.151.105
U nás na Moravě / okr.Přerov je dlouhá hustá tráva, bohužel již přerostlá, často
pršelo tak někdo seno může vyhodit, někomu se podařilo dosušit a sbalíkovat,
ale balíky jsou tmavší barvy, pěkné zelené seno mít nebudeme, cena minimálně
600-800Kč/balík. Ty větší průměry cca 900Kč a víc.