Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kjeza

14.7.2020 07:24
Kjeza

XXX.XXX.158.2

Budeme svépomocí opravovat zanedbanou jízdárnu a chtěla jsem tam pořídit pořádná drezurní písmena, ta stávající po předchozím uživateli jsou v hrozném stavu.

Chtěla jsem pořídit písmena na stojanu, ale z ta cena mi připadá přemrštěná. Jsme hobby stáj a drezuru děláme pro radost. Koukala jsem i na kužely, plastové cedulky, atd., ale to se nám na jízdárnu bude špatně umísťovat.

Chci se tedy zeptat, zda nevíte o cenově dostupnější variantě, nebo o možnosti sehnání stojanů, atd...prostě levnější variantu, s tím, že možná budeme muset zapojit do výroby i vlastní "svaly"

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2020 08:45

Jaké budete mít hrazení? Nejjednodušší je vytisknout písmena na A4, zalaminovat a připevnit na hrazení.

14.7.2020 09:04

Dělali jsme tak, že jsme přiřezali na každé písmeno dvě prkénka, a spojili je pantem. Natřeli na bílo a napsali barvou černá písmena. Vypadá to slušně, písmena jsou skládací - dají se složit do sloupečku nebo do stromečku někde v rohu sedlovny.

Jízdárnu máme v rohu kolbiště, takže ze dvou stran neohrazenou. Tahle prkénka na pantech se dají provázkem zavěsit i na hrazení :-)

Domádo akce a máme již 20 let - samozřejmě je vytahujeme ze sedlovny jen sporadicky, ale byly několik sezon venku a přežily :-)

14.7.2020 10:25
kallisto

XXX.XXX.237.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jaké budete mít hrazení? Nejjednodušší je vytisknout písmena na A4, zalaminovat a připevnit na hrazení.

Na prd. Po pár zmoknutích se to rozteče. Nepomáhá ani dvojité laminování. Vyšisuje to slunko.

Nejlíp barvou na něco. A to něco pak buď přivrtat, nebo zapíchnout. Laminátová destička, dřevo, kov, kyblík, cokoliv.

Kjeza

14.7.2020 12:30
Kjeza

XXX.XXX.158.2

Tak to už jsme měli, vydrželo to jednu sezónu:-(

Kjeza

14.7.2020 12:46
Kjeza

XXX.XXX.158.2

kallisto napsal(a):
Na prd. Po pár zmoknutích se to rozteče. Nepomáhá ani dvojité laminování. Vyšisuje to slunko.

Nejlíp barvou na něco. A to něco pak buď přivrtat, nebo zapíchnout. Laminátová destička, dřevo, kov, kyblík, cokoliv.

Souhlasím. Laminované nám to v předchozí stáji vydrželo 1 sezónu:-( Chtěla jsem něco stálejšího.
Zapíchnout, atd. beru, ale mě zajímá, jestli jste někde např. v OBI, nebo Globusu nezahlédli něco, co použít jako stojan na zapíchnutí, na který bychom písmena namalovali barvou.

Kjeza

14.7.2020 13:04
Kjeza

XXX.XXX.158.2

Dělali jsme tak, že jsme přiřezali na každé písmeno dvě prkénka, a spojili je pantem. Natřeli na bílo a napsali barvou černá písmena. Vypadá to slušně, písmena jsou skládací - dají se složit do sloupečku nebo do stromečku někde v rohu sedlovny.

Jízdárnu máme v rohu kolbiště, takže ze dvou stran neohrazenou. Tahle prkénka na pantech se dají provázkem zavěsit i na hrazení :-)

Domádo akce a máme již 20 let - samozřejmě je vytahujeme ze sedlovny jen sporadicky, ale byly několik sezon venku a přežily :-)

Máte foto, nějak si nedokážu představit, co skládání, ale super návod Zní to proveditelně

14.7.2020 20:32
Dotaz

XXX.XXX.110.178

A kolik by tak měly být náklady?

Tady jsou kužely, sada za 700. https://www.equivet.cz/cs/eshop/pro-kone/skokovy-material/drezurni-pismena-8-ks-na-kuzelu-76100.html?gclid=CjwKCAjwr7X4BRA4EiwAUXjbt7617lTPEN7GVxAx_WWD8MOXWsG5kmPcMfORFllcR92eL6ezh1bsPxoCTXoQAvD_BwE

Jinak by to šlo třeba namalovat na
větší květináče (dnem vzhůru), pokud máte k dispozici, menší kyblíky, oboje by se dalo stohovat. EDIT: Myslela jsem to pro domácí trénování, ne pro závody.

14.7.2020 20:57

Já bych investovala do těch origo koupených, můžete se přece složit(cena je za všech osm?) , je to kov a když fouká tak to drží a ušetříte čas, který můžete využit jinak...

14.7.2020 21:29
Sophii

XXX.XXX.168.148

pro menší obdélník mi cena za ty železné nepřijde tak vysoká...
https://www.aurashop.cz/krmiva-stajove-potreby-a-cisteni/stajove-potreby-a-vybaveni-staji/vybaveni-jizdaren/drezurni-pismena-pro-obdelnik-20x40m-15033.html?gclid=EAIaIQobChMI_uCV2bzN6gIV0oBQBh0AtQ8zEAQYBSABEgJOU_D_BwE
je to hned a nemusí nikdo nic klepat kladivem ani shánět barvu a čmárat....

Kjeza

15.7.2020 09:29
Kjeza

XXX.XXX.158.2

Dotaz napsal(a):
A kolik by tak měly být náklady?

Tady jsou kužely, sada za 700. https://www.equivet.cz/cs/eshop/pro-kone/skokovy-material/drezurni-pismena-8-ks-na-kuzelu-76100.html?gclid=CjwKCAjwr7X4BRA4EiwAUXjbt7617lTPEN7GVxAx_WWD8MOXWsG5kmPcMfORFllcR92eL6ezh1bsPxoCTXoQAvD_BwE

Jinak by to šlo třeba namalovat na
větší květináče (dnem vzhůru), pokud máte k dispozici, menší kyblíky, oboje by se dalo stohovat. EDIT: Myslela jsem to pro domácí trénování, ne pro závody.

O kuželech vím, to jsem psala v zadání, ty ovšem prosím ne.

15.7.2020 11:45

fotku nemám

třeba bude stačit nakreslit
- dvě prkénka spojená pantem
- pant je vyznačen červeně, na pohledové straně pouze červenou linkou
- pant je na spodní straně prkének

Kjeza

17.7.2020 12:23
Kjeza

XXX.XXX.158.2