Poníci český Těšín Rakovec - hledá se hucul Šárka!

Hucul
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2020 22:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosim moc pekne vsechny lidicky z Ceskeho Tesina - v nem by melo byt v miste Rakovec misto pro poniky, kde se zahadou dostal pred lety kun - hucul - Šárka, ktereho jsem darovala a na spoustu let ztratila z dohledu.

Prosim, nemate nekdo kontakt na majitele/nekoho, kdo se zde o poniky stara? Za veskere info moc dekuji - marta.surmanova@centrum.cz

Na fotce foto, ktere jsem nahodou nasla...je na leve oko slepa.Tmava hnedka bez odznaku (hribata Gina, Matylda, Myska, Lukasek...)

Kaneall

2.8.2020 18:33
Kaneall

XXX.XXX.179.176

Kontaktujte Paulu Siudovou... myslím ze byla poslední majitelka.

3.8.2020 18:47
33

XXX.XXX.132.43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prosim moc pekne vsechny lidicky z Ceskeho Tesina - v nem by melo byt v miste Rakovec misto pro poniky, kde se zahadou dostal pred lety kun - hucul - Šárka, ktereho jsem darovala a na spoustu let ztratila z dohledu.

Prosim, nemate nekdo kontakt na majitele/nekoho, kdo se zde o poniky stara? Za veskere info moc dekuji - marta.surmanova@centrum.cz

Na fotce foto, ktere jsem nahodou nasla...je na leve oko slepa.Tmava hnedka bez odznaku (hribata Gina, Matylda, Myska, Lukasek...)

Jo já tam chodím, znám ji, proč ji teď hledáš???

3.8.2020 18:51
33

XXX.XXX.132.43

Kaneall napsal(a):
Kontaktujte Paulu Siudovou... myslím ze byla poslední majitelka.

Ne, je u Maňka

Kaneall

14.8.2020 23:32
Kaneall

XXX.XXX.179.176

Ano máte pravdu, špatně jsem to napsala.. Paula ji dlouho jezdila a starala se o ni..

Přidejte reakci

Přidat smajlík