Hledám výuku ježdění na koni nejlépe bez udidla u milovníka koní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2020 10:39
Laila11

XXX.XXX.249.249

Ahoj, miluji koně a chtěla bych se naučit jezdit a pečovat ně. Jsem z Prahy a je mi 12 let. Koně beru jako kamarády, kteří potřebují lásku a péči. Nechci do jezdeckého oddílu nebo školy, kde se na koních vystřída denně hodně dětí a kde koně musí vozit děti i pět hodin za den. Chci do malé rodinné stáje poblíž Prahy, nejraději bych jezdila na bezudidlovce a časem to dotáhla na ježdění na nákračáku bez sedla a jiných věcí. Tyto věci jsou podle mě zbytečné, protože když vám kůň věří, tak žádné pomůcky nepotřebujete.
Chci, aby se mě koně nebáli a následovali mě proto že chtějí, ne ze strachu. Nejde mi jen o ježdění, ale hlavně o čas strávený u koní. Kůň by byl můj nejlepší kamarád.
Pokud by byl někdo ochoten mě naučit takto jezdit a pečovat o koně, tak napište. Za učení bych klidně zaplatila, ale nechci člověka, který mě to bude učit jen kvůli penězům. Chci chodit k milovnikovi koní, jako jsem já.
Budu ráda za každou nabídku.

23.7.2020 10:44
gerbera

XXX.XXX.174.77

To je krásné! Držím palce, ať se ti tvůj sen splní!

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.7.2020 11:18

Nějaká stáj v Kamenici nebo Lojovém nebo někde tam mívá inzerát na fejsbůku - s koňmi se tam kamarádí, je to různorodá parta holek a paní, co jsem pochopila z jejich nabídek. Mají koně celoročně venku (kdoví, jestli nemají i paddock paradise), capkají s nimi po venku často i pěšky, dělají hodně ze země, žádné sportovní ambice, i když podle popisu asi i takové vyžití by bylo možné, podle fotek se tak poflakují s koňmi po okolí bez sedel na ohlávkách a tak :-) asi na pohodu. Tak koukněte, zda by to nebylo ono. Jezdí tam z Phy nějaké příměstské linky.

P.S. sedlo není pomůcka k ovládání koně, ale mezikus, který pokud dobře sedí, pomůže naopak koni tě pohodlně nosit bez kompromisů v kompatibilitě vašich koster ;-)

23.7.2020 11:49
Laila11

XXX.XXX.249.249

Buggyra, dobře děkuji, podívám se. S tím sedlem to vím, váhala jsem jestli to tam napsat. Myslela jsem hlavně udidlo, bičíky a ostruhy. Bez sedla bych jela jenom občas. Jinak ze sedlem.

23.7.2020 14:02

Laila11 napsal(a):
Buggyra, dobře děkuji, podívám se. S tím sedlem to vím, váhala jsem jestli to tam napsat. Myslela jsem hlavně udidlo, bičíky a ostruhy. Bez sedla bych jela jenom občas. Jinak ze sedlem.

to je v poho :-) to já ráda přidám, taky i proto, kdyby to četl nějaký absolutní laik

Přidejte reakci

Přidat smajlík