Roček - sleva na ustajeni?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2020 15:17
Stormy96L

XXX.XXX.16.110

Ahoj,

vede se ještě dneska někde sleva na ustájení pro mladého koně - ročka?

Vím, že třeba ještě šest let zpatky to bylo celkem běžné, ale ceny ustájení a sena už jsou dnes holt nekde jinde.
Nechci být za blbku až půjdu za ustajovatelem s požadavkem na ustájení mlaďocha. Tak radši zjišťuju předem, jestli se to takto ještě vůbec někde dělá.

Děkuji.

24.7.2020 15:47
Arkarian

XXX.XXX.60.134

Asi jak kde, za zeptání člověk nic nedá ;-)

24.7.2020 16:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Stormy96L napsal(a):
Ahoj,

vede se ještě dneska někde sleva na ustájení pro mladého koně - ročka?

Vím, že třeba ještě šest let zpatky to bylo celkem běžné, ale ceny ustájení a sena už jsou dnes holt nekde jinde.
Nechci být za blbku až půjdu za ustajovatelem s požadavkem na ustájení mlaďocha. Tak radši zjišťuju předem, jestli se to takto ještě vůbec někde dělá.

Děkuji.

Roček už sežere i vy... 💩 stejně jako dospělý kůň, a ostatní náklady má taky stejné - záleží na ustajovateli, ale já už bych ročka jako adepta na slevu moc neviděla

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2020 16:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Roček už sežere i vy... 💩 stejně jako dospělý kůň, a ostatní náklady má taky stejné - záleží na ustajovateli, ale já už bych ročka jako adepta na slevu moc neviděla

Co vím, se slevou poník nebo hříbě pod kobylou.

24.7.2020 16:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co vím, se slevou poník nebo hříbě pod kobylou.

Já právě taky, nebo hříbě do 1 roku, ale letošní roček uz může mít klidně rok a půl, pokud je narozený třeba v lednu ...

24.7.2020 17:03
Slon Indický

XXX.XXX.255.219

Na pastevku, kde mají smíšené stádo, je cena podle věku poměrně běžná, v boxovém ustájení spíše ne - respektive někde třeba vedou spíše slevu, pokud člověk nevyužívá jezdecké zázemí, co je na věku nezávislá.

24.7.2020 18:35
Stormy96L

XXX.XXX.249.107

Super, ja si to myslela. Dekuji za odpovedi ;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík