Odřené sedlo

Appaloosa
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2020 17:50
Dotaz 123

XXX.XXX.168.25

Dobrý den,

dnes jsem byla na s koněm na vyjdě a cestou jsme se stavili u rybníka tak jsou Valáška odsedlala a po plavení když uschl tak jsem na nej zpátky hodila sedlo a jeli jsem dom. Když jsem přijela domu všimla jsem si dost odřeného sedla(viz.foto).
Nenapadá vás od čeho by to mohlo být? A co s tím dělat? (Napadají mě jen mokré kalhoty, ale že by kožené sedlo udělalo toto s tím jsem se ještě nesetkala.)

31.7.2020 18:24
kallisto

XXX.XXX.168.41

Tak jasně buď je to od zadku odrene nebo fest promocene.

31.7.2020 19:26
Dotaz 123

XXX.XXX.168.25

Právě se mi zdá nepravděpodobné aby se sedlo odřelo za 30minut jízdy. Fotka nyní když je sedlo suché, sice jsou fleky světlejší ale pořad dost viditelné a už bych asi na 99% řekla ze je to odřené. Nevíte někdo jestli neexistuje nějaká barva na sedlo kterou by se to dalo alespoň trochu zamaskovat?

31.7.2020 19:31
Sophii

XXX.XXX.168.148

co ste měla za materiál kalhot?

neverend

31.7.2020 19:31
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz 123 napsal(a):
Právě se mi zdá nepravděpodobné aby se sedlo odřelo za 30minut jízdy. Fotka nyní když je sedlo suché, sice jsou fleky světlejší ale pořad dost viditelné a už bych asi na 99% řekla ze je to odřené. Nevíte někdo jestli neexistuje nějaká barva na sedlo kterou by se to dalo alespoň trochu zamaskovat?

To byla teda jízda.😀😀 Ne vážně,barva existuje a je jich celkem nepřeberné množství.

31.7.2020 19:43
kallisto

XXX.XXX.168.41

To je pěkně odřené. Hledejte barvu na kůži. Funguje. Bacha ale, barví to zase nějakou dobu nazpátek rajtky :-D

31.7.2020 22:07
Dotaz 123

XXX.XXX.168.25

Dobrý večer, děkuji za odpovědi.
Měla jsem na sobě džíny :)
Jsem z toho docela v šoku, toto se mi vážně nikdy nestalo🙈 tak teď už jen budu hledat ten správný odstín a doufám že to bude trochu vypadat.
(Jen pro info sedlo jsem kupovala před 14dny takže jsem z tohoto opravdu nadšená🤦‍♀️😅)

31.7.2020 23:13
-Veru-

XXX.XXX.252.245

Barva na kůži většinou kůži promoří do hloubky, tak se mi to nezdá jako odřená barva, ale jen ten vrchní lak. Takže úplně nejdřív bych to zkusila přejet lakem na kůži. Pokud to nepomůže, tak před barvením bych doporučila odstranit lak z celého posedlí a nějakou barvou to promořit celý, jinak tam budou fleky. A po vyschnutí opět přejet lakem a pak pěkně promazat.
Mokrá kůže je hodně náchylná, je to přírodní materiál, který pracuje a půl hodiny dření drsnou tkaninou ji může slušně poškodit...

1.8.2020 06:49
Sophii

XXX.XXX.173.31

Dotaz 123 napsal(a):
Dobrý večer, děkuji za odpovědi.
Měla jsem na sobě džíny :)
Jsem z toho docela v šoku, toto se mi vážně nikdy nestalo🙈 tak teď už jen budu hledat ten správný odstín a doufám že to bude trochu vypadat.
(Jen pro info sedlo jsem kupovala před 14dny takže jsem z tohoto opravdu nadšená🤦‍♀️😅)

No tak to je jasný... Mokrý džíny... To už ste to mohla přejet bruskou 😅

Přidejte reakci

Přidat smajlík