Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hehehe

2.8.2020 21:16
Hehehe

XXX.XXX.89.183

Chci si koupit koně. Dostala jsem se do blbé situace a nemohu se rozhodnout. Nemohu mezi 2,5 letým koněm, A1/1 (kterou si najezdím sama) nebo hotovým sportovním koněm. Doufám, že je možná i varianta i A 1/1 a 2,5 letý..pořad si ale nejsem jistá. Jak by jste jednali vy, podle čeho se rozhodovali prosím? :(

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2020 22:09

Hehehe napsal(a):
Chci si koupit koně. Dostala jsem se do blbé situace a nemohu se rozhodnout. Nemohu mezi 2,5 letým koněm, A1/1 (kterou si najezdím sama) nebo hotovým sportovním koněm. Doufám, že je možná i varianta i A 1/1 a 2,5 letý..pořad si ale nejsem jistá. Jak by jste jednali vy, podle čeho se rozhodovali prosím? :(

Si děláte srandu? Nejdřív jujuju, teď hehehe. Asi se někdo nudí.

2.8.2020 22:34
koně

XXX.XXX.174.63

Hehehe napsal(a):

Tříletý part bred už není aktuální ?
Vážně prekérní situace ....

neverend

3.8.2020 00:54
neverend

XXX.XXX.213.247

Chápu,sen je to krásný,ale za to ten kůň nemůže.🙂

3.8.2020 05:45
akscha

XXX.XXX.26.89

Podle ceho se rozhodnout? No podle toho, jak jsem zkuseny jezdec (zvladnu prijezdit mladeho kone) a taky podle toho, k cemu toho kone potrebuji. Sedela jste vubec nekdy na A1/1? To je uplne jiny typ kone nez teplokrevny sportak. Kazdopadne kdyz se takto ptate, dost tezko budete mit zkusenosti na koupi jakehokoliv kone... Trochu se vyjezdete, vyzkousejte si ruzne typy koni a pak budete presne vedet co ano a co ne. A mimochodem, me se ta predstava idealniho kone s pribyvajicimi zkusenostmi dost menila.

3.8.2020 14:54
sisi58

XXX.XXX.191.1

Hehehe napsal(a):

Najděte si kluka a zapomeňte na koně. Budou vám vděční.

3.8.2020 22:28

sisi58 napsal(a):
Najděte si kluka a zapomeňte na koně. Budou vám vděční.

Jooo!

Přidejte reakci

Přidat smajlík