BenyI

XXX.XXX.24.188
Krasny den, mam otazku.
V zari mi maji privest odstavce a ja chci byt 100% pripravena. Samozrejme se majitelky zeptam, cim krmi a nejakou dobu jej budu tim krmit, abych ho nevystavovala tolika zmenam na jednou.
A ma otazka je, jestli byste mi nemohli poradit nejaky doplnek stravy proti stresu. Jestli esouhlasite s doplnkem stravy a mate jine metody, sem s nimi.
Budu rada za kazdou radu. Dekuji :)
BenyI

XXX.XXX.24.188
Dobry den, jede k nam do staje, bohuzel tu ale zadna odstvcata nemame, ale par mladych tu je. Jde mi spise o doplnek stravy. Nechci moc ryskovat zhubnuti. :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

BenyI
napsal(a):
Dobry den, jede k nam do staje, bohuzel tu ale zadna odstvcata nemame, ale par mladych tu je. Jde mi spise o doplnek stravy. Nechci moc ryskovat zhubnuti. :)
Bude-li mít dostatek objemného (a samozřejmě kvalitního) krmení, nezhubne. Plus vitamíny a minerální liz.
BenyI

XXX.XXX.24.188
napsal(a):
Bude-li mít dostatek objemného (a samozřejmě kvalitního) krmení, nezhubne. Plus vitamíny a minerální liz.
Od majitelky zatim jen vim, ze je cely den na pastvine a pres noc box. Po vitaminech koukam, kdybyste mi doporucili nejake kvalitni, tez budu moc rada liz je samozrejmosti :)

BenyI
napsal(a):
Od majitelky zatim jen vim, ze je cely den na pastvine a pres noc box. Po vitaminech koukam, kdybyste mi doporucili nejake kvalitni, tez budu moc rada liz je samozrejmosti :)
On se každý bude "bít" za svou značku. Když si trochu zagůglíte, zjistíte, co jich je. Jenom si myslím, že není nutné kupovat ty nejdražší.
BenyI

XXX.XXX.24.188
napsal(a):
On se každý bude "bít" za svou značku. Když si trochu zagůglíte, zjistíte, co jich je. Jenom si myslím, že není nutné kupovat ty nejdražší.
Prave ze kazdy den toho najdu nespocet a jsem z toho uz tak zmatena, ze to neni mozny :D Nejvic me zatim uprimne ale zaujalo krmivo od konskebylinky, kde maji smes pro klisny a hribata, jen si nejsem jista jedinou veci a to tou, ze maji nizkou energetickou hodnotu. Co myslite..

BenyI
napsal(a):
Prave ze kazdy den toho najdu nespocet a jsem z toho uz tak zmatena, ze to neni mozny :D Nejvic me zatim uprimne ale zaujalo krmivo od konskebylinky, kde maji smes pro klisny a hribata, jen si nejsem jista jedinou veci a to tou, ze maji nizkou energetickou hodnotu. Co myslite..
Hledáte krmivo nebo vitamíny? Nebo ty bylinky?

napsal(a):
Hledáte krmivo nebo vitamíny? Nebo ty bylinky?
Zkuste třeba Nutri Horse, ten vám neudělá průvan v peněžence.

Svou kobylu jsem kupovala jako ročku, "odchovanou" po odstavu na Pavo podo grow , nějakou dobu jsem jí je ještě kupovala a pak přešla na Lasard ročci, pro vaše účely Lasard odstav http://www.lasard.cz/krmivo_detail.asp?id=pos2&idk=6
Určitě bych se nebránila příkrmu, pokud ho v nynější stáji dostává- pokračovala bych nebo před koupí - odstavem požádala, aby mi hříbě začali rozkrmovat aby po odstavu mělo vhodnou energetickou náhradu a bylo schopno sežrat dávku....začít po odstavu není rozumné. Připravila bych si od podzimu na zimu krmnou mrkev a příkrm. Nepíšete co to bude za hříbě....
Pravda že k plemenu je třeba přihlédnout. (já už jsem "deformovaná tím, že poníci a tažáci rostou sami ;-)
A Lasard je dobrý tip. I jen balancer pro ty poníky.
Krmnou mrkev má málo kdo. A je to škoda, protože je to vysoce kvalitní krmivo, zvlášť pro odstávče (nezaměňovat s karotkou nejakostní - ta má více cukru, než vitmin, ale teplas v krvi by byl taky nadšen). Řepa krmná je taky super, ale odstávče může mít problém ji okusovat. (zase ji nezaměnit s cukrovkou - tu opravdu ne, to radši karotku)