Hledám ustájení pro 4 koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2020 05:48
Lunakarta

XXX.XXX.242.1

Dobrý den, hledám ustájení v okolí Rychvald, Šenov, Heřmanice ... všichni koně jsou valaši nekonfliktní.. děkuji za odpovědi.

8.8.2020 08:39
Slon Indický

XXX.XXX.245.66

Zkuste vložit do inzerce (tady, bazoš), facebookové skupiny. Máte větší šanci, než na fóru.

8.8.2020 09:19
Lunakarta

XXX.XXX.242.1

Já už zkusila vše 😏

8.8.2020 09:47
Slon Indický

XXX.XXX.245.66

Tak v tom případě si leda udělat výlet po okolí a ptát se místních, kde jsou tam koně... V každé vesnici dneska jsou, a většinou vás někdo ochotně nasměruje. A zkusit se poptat na místě - tak se člověk může dostat k menším soukromníkům, o kterých se jinak nedozví.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2020 11:00

Obávám se ze v tomhle okolí stáj kde najednou vezmou 4 kone nenajdete. Pokud to pro vás není z ruky, zkuste RVP Bruzovicky, je to z senova 15 min autem mají dost koni a 4 by se tam nejspíš ztratili. Hala, pastviny, jízdárna, zázemí.
Popř. v Petřvalde u Karviné (což je z Senova taky cca 10 min autem), stáj Caina, ještě mě napadl v Rychvaldu JK Caballero, sportovní stáj, omezené množství výběhu, ale dražší, nicméně mohli by mít volné boxy.
Nepíšete co hledáte, pastevko, zázemí pro sportovní přípravu, nebo stačí jen pro rekre ježdění.

8.8.2020 17:39
Lunakarta

XXX.XXX.242.1

Jen rekreační, kdyby aspoň někdo pronajímal pozemek taky by to bylo super 😊 ale co jsem se ptala na úřadech vše je na prodej 😏

8.8.2020 18:41

Lunakarta napsal(a):
Jen rekreační, kdyby aspoň někdo pronajímal pozemek taky by to bylo super 😊 ale co jsem se ptala na úřadech vše je na prodej 😏

Zkuste ty Bruzovicky, kontakt najdete i přes Google. To je jediná velká stáj, u které mě napadá, že 4 kone nebudou problém. A je zhruba v dané lokalitě. Vetsinou jsou tamtim směrem spíš malé rodinné stáje s pár koňmi.

8.8.2020 18:43

Ještě mě napadá, v Bartovicich má kone jedna baba s dcerou, nevím, jestli ještě ustajuji, ale zázemí nic moc, zkušenosti ustsjovatelu nic moc, osobně bych si tam kone nedala. Můžu zkusit najít kontakt kdybyste chtela,treba byste se domluvily.

Přidejte reakci

Přidat smajlík