Prosím o rady s mladým koněm

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mikulla236

9.8.2020 20:07
mikulla236

XXX.XXX.12.64

Ahoj mám doma 2 ročného žrebčeka jeho bývalý majiteľ ho neučil ani základy takze s nimi mame problém dotoho nás koník hryzie mame problém nasadiť ohlavku vždy sa do nej zahryzne skúšala som rôzne finty ale po dvoch radoch prestali fungovať preto sa vás chcem opýtať ako odnaučiť koňa zahryzla z sa do ohlavky a celko no hrýzť taktiež hryzie nás ale to obmedzene hlavne vtedy keď po ňom niečo chceme ,taktiež mame problém naučiť vodiť ho vždy ide popredu alebo sa začne točiť lebo si mysli že sa ide kontrovať taktiež vodítko hryzie tlači sa na nás a trhá sa z rúk poprosila by som nejaké rady taktiež mame problém dýchať zadné nohy vždy ich položí alebo švihne zatiaľ všetko veľmi vás prosím o rady

9.8.2020 20:33
koně

XXX.XXX.174.63

Rada,kupte si staršího koně a už naučeného.
Když se musíte tady ptát na naprosté základy běžné výchovy hříběte ,pravděpodobně nemáte žádné zkušenosti.
Tudíž nejste kompetentní a hříbě těžko dobře vychováte.

9.8.2020 21:42
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Aj ako " nativ spíker" mám problém pochopiť text, takže radiť bude ťažké.

10.8.2020 12:28
Varaxi

XXX.XXX.1.226

mám doma 2 ročného žrebčeka
skúšala som rôzne finty ale po dvoch radoch prestali fungovať

Jak je ten kůň vlastně starý? Předpokládám, že rokov je T9 přebásněno na radoch. Nebo co je radoch?

mám doma 2 ročného žrebčeka
zahryzla

Jakého je vlastně pohlaví?

mame problém dýchať zadné nohy
Co že to vlastně máte za problém?

Jinak co píšete, že kouše, neumí chodit na vodítku, uhýbá ohlávce... To je otázka výchovy. Pokud jste laici, musíte mít někoho zkušeného k ruce. To jsou roky zkušeností, které se dají předávat naživo, ale ne přes diskuzní forum.

Přidejte reakci

Přidat smajlík