Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ter_eza

12.8.2020 00:51
Ter_eza

XXX.XXX.138.219

Ahoj...😕 Mám problémy s mojí poničkou... Přijde mi že ze mě nemá dostatečný respekt a dělá si ze mě srandu... Když s ní jdu na procházku jen na vodítku tak je hodná nic nevymýšlí ale pod sedlem je z ní vždy raplík... V klidu jdeme ona se najednou zastaví a já ji nemůžu rozejít musím z ní vždy slézt abych jí rozhíbala... Dnes se se mnou takhle zasekla uprostřed silnice a nemohla jsem jí odtamtud dostat ani ze země...sice sebou mívám bičík ale nechci jí za to trestat takhle "hrubě" chtěla bych jí to vysvětlit nějak v klidu... Ale nevím jak. A tak se chci zeptat jestli s tímhle má někdo zkušenost a mohl by mi poradit... Nechci na poničku být nějak zlá aby ze mě neměla strach ale zároveň chci aby měla respekt... Myslím že její hlavní problém je ten že s ní od malinka nikdo nepracoval do svých 7 let skoro ani nevěděla co je člověk... Další její výmysl taky je třeba že když pracujeme doma na jízdárně tak má stále tendence utíkat směrem domů.... 😕 Taky mám pocit že když jí chci něco naučit úplně mě ignoruje a radši kouká po vejrech... Chtěla bych si nějak získat její pozornost celkově..., 😔pokud s tím má někdo zkušenost poraďte mi prosím... Už si s ní nevím rady😔

Přidejte reakci

Přidat smajlík