Seminář, kurz krmení koní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2020 18:28
Adka1

XXX.XXX.68.180

Dobrý den, nevíte někdo o nějakém kurzu, nebo semináři na téma krmení koní?
Zakončení semináře diplomem, nebo nějakým potvrzení o úspěšném dokončení.

24.8.2020 19:10
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Adka1 napsal(a):

Ano např. na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně mají tříletý doktorandský program pro výživáře. Jen tedy mít před tím tu vysokou... Se potom vyplatí dát peníz za konzultaci nad konkrétním případem.

Jinak k čemu takový kurz? Načíst si je možno za dlouhých zimních večerů zdarma. Zkušenosti se stejně sbírají roky. A papír o absolvování je dobrý leda tak pro kočku. Jediný opravdový je z toho doktorandského studia.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2020 00:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Monika Mechová dělá semináře, ale pochybuji, že je to něčím zakončené, max. osvědčením o absolvováním, ale i o tom pochybuji......
Ten doktorandský program mě zaujal....
Edit: zběžně jsem hledala...nenašla....

25.8.2020 06:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

Adka1 napsal(a):

Krmím koně dlouhé roky a stále mě dokáží překvapit a znovu a znovu se musím radit, co těm hebelkám dát, aby to bylo ok.
Obávám se, že nějaký i třeba kvalitní kurz, nenahradí kvalitní znalosti a dlouholeté zkušenosti jak píše Pipilota.
Může být ale dobrým startem.
V dnešní době je možno vybrat z nepřeberného množství ingrediencí. Ale zase je mnohem víc koní s nějakými problémy. Ne, že by dřív koně nemarodili. Ale podle pamětníků, jim byla dána šance na uzdravení a pokud se koník nezlepšil, šel na jatka. Nemocné koně prostě nikdo nefinancoval. Takže ke krmivářovu výcviku bude teď patřit i znalosti o nemocech a co tomu kterému koni škodí, či prospívá.
Může to vše být zajímavé, ale určitě to bude velmi náročné. Neboť každá vaše chyba se odrazí ve zdravotním stavu koní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík