Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2020 15:48
bongani

XXX.XXX.8.40

Hledám nějakou stáj v Praze, kde nabízejí tréninky a výcvik. Mám vlastního koně, ale už je to skoro důchodce, takže si užíváme kroko-klusové pohodové vyjížďky. Teď jsem ale koukala na různá videa a dostala jsem chuť si dát zase trochu do těla, něco nového se naučit, srovnat sed atd. Doporučíte nějakou stáj v Praze a blízkém okolí, se kterou máte zkušenosti, kde bych si mohla zaplatit nějaké hodiny? Ráda bych kvalitního trenéra, který se mi bude opravdu věnovat, ne lekce, kde se hodinu kluše dokola a vedou to holčičky, co zrovna mají čas. Naposledy jsem byla před několika lety v Radonicích, ale tam jsem moc spokojená nebyla.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2020 20:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nedoporučuji: Radonice, Carrick Stables, Předboř, Císařský ostrov, Hodkovice-Zlatníky, Farma Klídek

Doporučuji: Horsemane, Ctěnice, Netluky, Elite Veleň, JK Ronex.

(moje zkušenosti jsou cca 2 roky staré, kdy jsem stejně jako vy měla nepojízdného koně a nechtěla úplně jezdecky odumřít a upřímně jsem se nestačila divit, za co si někde nechávají platit ... plus z jedné tzv. jezdecké školy se mi chtělo brečet a tři dny se mi každou noc honily hlavou iracionální myšlenky na to, že si toho chudáka, na kterém mě nechali jezdit, zajedu koupit)

Přidejte reakci

Přidat smajlík