eragona

XXX.XXX.165.68
Dobrý den, hledám pronájem nebo ježdění na koni. Je mi 17 let a okolo koní se pohybuji nyní pátým rokem. Chtěla bych se více zdokonalit v ježdění a někdy v budou si i udělat jezdeckou licenci. Ale také bych chtěla koně na vyjížďky. Koně v terénu zvládám ve všech chodech a také něco málo usedím. Jsem ochotná finančně přispívat nebo i vypomáhat s prací ve stáji. Prosím nabídky z Ostravy, Opavy a okolí.
Pokud by to na Vás bylo schůdné, mohu nabídnout ježdění v Klokočově u Vítkova. Momentálně k dispozici 13letý valach, pokud by jste si sedli, v budoucnosti možnost udělat licenci. Já jsem teď těhotná, tedy nejezdím, ale po Vánocích do sedla určitě půjdu a pak možnost jezdit společně i na vyjížďky, máme tu super terény. Vše je na domluvě, ovšem vítám jen spolehlivé a zodpovědné lidi. :-)
eragona

XXX.XXX.57.151
Dobrý den, bohužel to mám trochu z ruku a po škole bych to asi nestíhala. Byla by možnost chodit pouze o víkendu? A na kolik by vyšel finanční příspěvek?
Děkuji
eragona

XXX.XXX.57.151
Dobrý den,
Jsem z Petřkovic u Ostravy.
Má zájem o Vámi nabízenou docházku ke koni. Mohli bychom se dále domlouvat přes messenger, email nebo whatsapp?
Děkuji
Klegová