Hledám pronájem koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

eragona

11.9.2020 15:24
eragona

XXX.XXX.165.68

Dobrý den, hledám pronájem nebo ježdění na koni. Je mi 17 let a okolo koní se pohybuji nyní pátým rokem. Chtěla bych se více zdokonalit v ježdění a někdy v budou si i udělat jezdeckou licenci. Ale také bych chtěla koně na vyjížďky. Koně v terénu zvládám ve všech chodech a také něco málo usedím. Jsem ochotná finančně přispívat nebo i vypomáhat s prací ve stáji. Prosím nabídky z Ostravy, Opavy a okolí.

12.9.2020 21:02
kralikovahana

XXX.XXX.81.107

Pokud by to na Vás bylo schůdné, mohu nabídnout ježdění v Klokočově u Vítkova. Momentálně k dispozici 13letý valach, pokud by jste si sedli, v budoucnosti možnost udělat licenci. Já jsem teď těhotná, tedy nejezdím, ale po Vánocích do sedla určitě půjdu a pak možnost jezdit společně i na vyjížďky, máme tu super terény. Vše je na domluvě, ovšem vítám jen spolehlivé a zodpovědné lidi. :-)

eragona

14.9.2020 19:13
eragona

XXX.XXX.57.151

Dobrý den, bohužel to mám trochu z ruku a po škole bych to asi nestíhala. Byla by možnost chodit pouze o víkendu? A na kolik by vyšel finanční příspěvek?
Děkuji

14.9.2020 20:43
kralikovahana

XXX.XXX.81.107

Odkud jste? Tak asi by to šlo. Podle četnosti ježdění, pokud by se pak po čase zkoušela ta licence, tak by to asi bylo víc. Základ tak 600kč měsíčně.

eragona

15.9.2020 18:26
eragona

XXX.XXX.57.151

Dobrý den,
Jsem z Petřkovic u Ostravy.
Má zájem o Vámi nabízenou docházku ke koni. Mohli bychom se dále domlouvat přes messenger, email nebo whatsapp?
Děkuji
Klegová

15.9.2020 20:42
kralikovahana

XXX.XXX.81.107

Dobrý večer, určitě. Napište, prosím, nějaký základní info o Vás na email hanka.kane@seznam.cz, poté můžeme přes messenger.
Děkuji, s pozdravem HK

Přidejte reakci

Přidat smajlík