Diskusné fórum o koňoch a jazdení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2020 12:53
sanyhobby

XXX.XXX.234.210

Zdravím všetkých. Po dlhšej dobe hľadám diskusné fórum o koňoch a jazdení, kde by prebiehala živá debata, aj s vkladaním fotiek a videí, no vcelku márne. Na equichanneli aj tu na iFaune je to vcelku mŕtve a na facebooku som našla len stránky zamerané na predaj koní a konských potrieb. Poradíte, kde hľadať?

20.9.2020 13:36
Slon Indický

XXX.XXX.243.58

Podle mě je fauna momentálně nejaktivnější fórum.
Na Facebooku jsou tematické skupiny, kde se zaměřují na nějakou konkrétní problematiku (staří koně, krmení, veterina, chov atd).

20.9.2020 14:00
Terven

XXX.XXX.110.191

To jste asi na fb špatně hledala, těch skupin tam jsou mraky a nejenom prodejních anebo bazarů.
Jak píše slon, mají konkrétní zaměření, jezdeckých je taky plno, záleží, co konkrétně vás zajímá - bezudidlové ježdění, centered riding, western...práce ze země apod.

20.9.2020 14:25
sanyhobby

XXX.XXX.234.210

Na facebooku som zadávala do vyhľadávača slová ako kone, jazdectvo, jazdenie, a tak podobne. Vyhadzovalo mi to kopec odkazov, ale buď to bola kúpno predajná forma, alebo už neaktívne skupiny. Zaujíma ma klasické jazdenie, všeobecne. Skupina, kde nie sú len nasťročné slečny, ale aj skúsení ľudia.

20.9.2020 18:58
Terven

XXX.XXX.110.191

sanyhobby napsal(a):
Na facebooku som zadávala do vyhľadávača slová ako kone, jazdectvo, jazdenie, a tak podobne. Vyhadzovalo mi to kopec odkazov, ale buď to bola kúpno predajná forma, alebo už neaktívne skupiny. Zaujíma ma klasické jazdenie, všeobecne. Skupina, kde nie sú len nasťročné slečny, ale aj skúsení ľudia.

Opravdu je jich tolik, že nebudete vědět, kam dřív
Záleží, jaký směr konkrétně vás zajímá - mě namátkou napadá Teorie v jezdectví, Jezdím v bezkostře či na padu, Jezdím bez udidla, Hovory nejen o drezuře, Máme rádi drezuru, Koně - práce ze země, Pozitívna motivácia v učení koní, Nechsenest.cz - Drezura s lehkostí, Koně venku, Výživa a krmení koní....

20.9.2020 20:27
sanyhobby

XXX.XXX.234.210

Ďakujem za konkrétne odkazy. Pozriem si ich.

Přidejte reakci

Přidat smajlík