Zdravím všetkých. Po dlhšej dobe hľadám diskusné fórum o koňoch a jazdení, kde by prebiehala živá debata, aj s vkladaním fotiek a videí, no vcelku márne. Na equichanneli aj tu na iFaune je to vcelku mŕtve a na facebooku som našla len stránky zamerané na predaj koní a konských potrieb. Poradíte, kde hľadať?
Na facebooku som zadávala do vyhľadávača slová ako kone, jazdectvo, jazdenie, a tak podobne. Vyhadzovalo mi to kopec odkazov, ale buď to bola kúpno predajná forma, alebo už neaktívne skupiny. Zaujíma ma klasické jazdenie, všeobecne. Skupina, kde nie sú len nasťročné slečny, ale aj skúsení ľudia.
sanyhobby
napsal(a):
Na facebooku som zadávala do vyhľadávača slová ako kone, jazdectvo, jazdenie, a tak podobne. Vyhadzovalo mi to kopec odkazov, ale buď to bola kúpno predajná forma, alebo už neaktívne skupiny. Zaujíma ma klasické jazdenie, všeobecne. Skupina, kde nie sú len nasťročné slečny, ale aj skúsení ľudia.
Opravdu je jich tolik, že nebudete vědět, kam dřív
Záleží, jaký směr konkrétně vás zajímá - mě namátkou napadá Teorie v jezdectví, Jezdím v bezkostře či na padu, Jezdím bez udidla, Hovory nejen o drezuře, Máme rádi drezuru, Koně - práce ze země, Pozitívna motivácia v učení koní, Nechsenest.cz - Drezura s lehkostí, Koně venku, Výživa a krmení koní....