Zdravím,
máme rok a půl staré hříbě slezského norika, je to hřebeček,chtěla jsem se zeptat, vždycky když s ním jdu na procházku, nebo se napást, dělá blbosti, prostě se pase a z ničeho nic se rozeběhne pryč, nemyslím si že by se něčeho lekl, myslím spíš, že to dělá z nudy, radosti nebo je to nějakej způsob hry, dost zvláštní způsob hry, tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte podobné zkušenosti, jestli ho to jde třeba nějak odnaučit nebo z toho prostě vyroste, popřípadě kdy,přeji hezký den.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.89
Jezis je to hribe. Co cekate? Rutinu jak u dvacetiletyho tazaka z lesa? Ma ve stade kamose se kterýma muze blbnout? Je to mladoch. Bude delat kraviny a zkouset.
Kristýna107
napsal(a):
Zdravím,
máme rok a půl staré hříbě slezského norika, je to hřebeček,chtěla jsem se zeptat, vždycky když s ním jdu na procházku, nebo se napást, dělá blbosti, prostě se pase a z ničeho nic se rozeběhne pryč, nemyslím si že by se něčeho lekl, myslím spíš, že to dělá z nudy, radosti nebo je to nějakej způsob hry, dost zvláštní způsob hry, tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte podobné zkušenosti, jestli ho to jde třeba nějak odnaučit nebo z toho prostě vyroste, popřípadě kdy,přeji hezký den.
Pro mladého koně je tohle naprosto normální způsob hry. Monopoly , WOWko ani šachy koně nehrajou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

u nás to dělají i pětiletí... puberta prostě. A jo, "vyroste" z toho :-) kdy, to vám nikdo neřekne, to je individuální.