Gumová drť - povrch jízdárny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kuba28

25.9.2020 08:19
Kuba28

XXX.XXX.55.239

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s gumovým povrchem na jízdárně? Jak se povrch chová v létě a v zimě? Slyšel jsem že v létě při vysokých teplotách zapáchá, ale na druhou stranu v zimě nezamrzá, což by pro nás bylo velké plus.
Kdyby jste někdo věděl o dodavateli takového povrchu, nebo alespoň přibližné ceně, budu moc rád.
Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2020 09:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kuba28 napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s gumovým povrchem na jízdárně? Jak se povrch chová v létě a v zimě? Slyšel jsem že v létě při vysokých teplotách zapáchá, ale na druhou stranu v zimě nezamrzá, což by pro nás bylo velké plus.
Kdyby jste někdo věděl o dodavateli takového povrchu, nebo alespoň přibližné ceně, budu moc rád.
Díky

Zkuste zadat do vyhledávače, mám pocit, že se to už tady řešilo.

25.9.2020 10:02
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Kuba28 napsal(a):
Dobrý den,
Díky

My máme gumu na jizdárně asi 10 let, a smrdělo to v létě možná první rok, pak už ne. Ten povrch je fajn, ale pokud je hodne mokro a pak zamrzne, tak to taky zmrzne, ale není to tak kamenný jako písek nebo piliny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík