Zdravím,
máte někdo zkušenost s touto masážní dekou?
odkaz: https://www.equiservis.cz/masazni-deka-equilibrium-therapy-new-massage-pad-7100cz486/
Na zahraničních stránkách to je samá chvála o tom, že to je dobré před i po práci a že jsou znatelné změny k lepšímu. Jen jsem chtěla zjistit zda s ní má zkušenost i někdo z ČR. Podle popisu a podle recenzí od ostatních x lidí to asi za peníze stojí, ale každý názor dobrý .
Děkuju.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A jaký máš důvod k zakoupení takového nebo podobného výrobku?
napsal(a):
A jaký máš důvod k zakoupení takového nebo podobného výrobku?
Pro kobylu abych ji mohla promasirovat zada. Je na ne docela choulostiva a potrebuju ji je pred a po praci zahrivat a promasirovat. Fizio od kvalitniho fizioterapeuta stoji asi 5000-6000tis. A uplne nemuzu to platit kazdy druhy den..
sisi58
napsal(a):
Za 11000,- mám u naší fyzioterapeutky 15 masáží co 6 neděl. I s instrukcemi, co dělat a co ne. Je hodně dobrá a kobyla je vždycky jako nová.
Ale pokud člověk ty peníze má, proč to nezkusit.
No prave u nas je fizio dost drahy.. plus s tou dekou bych ji mohla zada pripravit pred praci (zahrat a trochu uvolnit) a po praci ji je promasirovat. A co ja vim, tak mi moc masaze nebyly doporuceny, pri ze to nema takovy efekt jako fizio..
luciemusilll
napsal(a):
No prave u nas je fizio dost drahy.. plus s tou dekou bych ji mohla zada pripravit pred praci (zahrat a trochu uvolnit) a po praci ji je promasirovat. A co ja vim, tak mi moc masaze nebyly doporuceny, pri ze to nema takovy efekt jako fizio..
Ale deku maji i levneji, jen jsem chtela ukazat jak vypada, ale myslim ze je i levnejsi.
luciemusilll
napsal(a):
Tak mě bylo doporučeno toto hřbílko. Pomasírovat před a po jízdě.

Já bych tedy když už pořídila Back on Track deku.
Ale hlavně bych paralelně pátrala po příčině...
napsal(a):
Já bych tedy když už pořídila Back on Track deku.
Ale hlavně bych paralelně pátrala po příčině...
Po příčine patráme. Ješte nez jsme kobylu koupili, tak mela sedlo, ktere ji nepasovalo a nemela moc nasvalená záda - falsovala uvolneni. Ted uz se zada lepsi, ale nejake vyhrivani nebo promasirovani bude potreba. Myslite jako back on track warmer, nebo jakou? Je jich vice.

Jakoukoliv s keramickým vláknem.