Konopné listy pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2020 11:58
koňák789

XXX.XXX.41.160

Dobrý den, slyšela jsem že někdo dával konopné listy svým čtyř nohým parťákům. Má v tom někdo nějakou zkušenost?

3.10.2020 23:05
Dotaz

XXX.XXX.235.225

A co si od toho slibujete?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.10.2020 07:43

Dotaz napsal(a):
A co si od toho slibujete?

To by mě taky zajímalo. Jako domácí konopná mast na podlomy byla skvělá, ale proč listím krmit koně? Pokud mu teda nechci dopřát nevšední zážitky.

4.10.2020 14:16
majkulka

XXX.XXX.152.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To by mě taky zajímalo. Jako domácí konopná mast na podlomy byla skvělá, ale proč listím krmit koně? Pokud mu teda nechci dopřát nevšední zážitky.

...... a pak sobě

5.10.2020 08:36
L.A.S.

XXX.XXX.13.27

U konopných listů (popř. jiných částí rostliny) je podstatná jejich příprava - účinky se pak velmi liší.
Účinná látka THC se váže na tuky, na rozdíl od látky CBD, která je rozpustná ve vodě.
Pokud tedy připravíme čaj, THC se prakticky vůbec neuvolňuje a nenastává omamný účinek. Uvolňuje se CBD, které mj. příznivě působí na imunitní systém, používá se i jako podpora při astmatu...

5.10.2020 08:51

L.A.S. napsal(a):
U konopných listů (popř. jiných částí rostliny) je podstatná jejich příprava - účinky se pak velmi liší.
Účinná látka THC se váže na tuky, na rozdíl od látky CBD, která je rozpustná ve vodě.
Pokud tedy připravíme čaj, THC se prakticky vůbec neuvolňuje a nenastává omamný účinek. Uvolňuje se CBD, které mj. příznivě působí na imunitní systém, používá se i jako podpora při astmatu...

Chvíli jsem gůglila, účinek na astma jsem nenašla. Ale terapeutický účinek nezpochybňuji - u lidí vím na autoimunitní onemocnění, Parkinsona, epilepsii, nechutenství, glaukom...

10.10.2020 11:13
kivus

XXX.XXX.178.40

mě začla kobylka po očkování hodně kašlat, postupně byly nasazeny i antibiotika a zlepšení jsem začla spatřovat, až jsem začla přidávát do jídla konopné listí vařené v oleji ( 4 lžíce do KD 2x denně) od té doby nekašle a není ani hlen . . . veterinář účinek nezpochybňuje

Přidejte reakci

Přidat smajlík