kerol1112

XXX.XXX.145.224
Nenabízí někdo ustájení okolo Frýdku Místku?
Nebo kde jezdí bus nebo vlak.
Ustájení pastevní i box.
Do maximálně 2 000 Kč.
Předem děkuji za tipy. 🐴🐎
Myslím, že v ceně by měl být i kovář, veterinář, odčervení a očkování a pokud by to bylo jo drahé, třeba ty 2.000 Kč, tak nejspíše i trenér, že jo. :)
A sedlo, uzdečku, dečky podsedlové i deky na koně by taky měl zajistit ustajovatel, když už za to takové nekřesťanské peníze platí. :D
Uživatel s deaktivovaným účtem

To snad není ani vtip.
kerol1112

XXX.XXX.64.13
-Veru-
napsal(a):
A mělo by to mít jízdárnu, halu, klubovnu, komplet péči 24/7 včetně dekování a vodění ven, několikahektarové udržované pastviny a neomezený přístup k senu + dokrm. Zapomněla jsem na něco? :-)
Ne nezapomněla jste na nic

kallisto
napsal(a):
Za dva litry ti někdo ubytuje maximálně křečka, ne koně.
Budeš muset na té ceně přitlačit. Tak dvakrát nebo třikrát.
kerol XY případně horse XY je tu už několikrát a dělá si z nás bžundu.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/126314743/pastevni-ustajeni.php
leda se přestěhovat do Prostějova.

lenacia
napsal(a):
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/126314743/pastevni-ustajeni.php
leda se přestěhovat do Prostějova.
Jo, ustájení za 1 000 Kč jsem taky viděla - ve výběhu s krávami, kde všichni chodili v bahně půl metru hlubokém. Ano, voda a krmení tam bylo, ale další zázemí 0. Ale když to někomu stačí...
napsal(a):
Jo, ustájení za 1 000 Kč jsem taky viděla - ve výběhu s krávami, kde všichni chodili v bahně půl metru hlubokém. Ano, voda a krmení tam bylo, ale další zázemí 0. Ale když to někomu stačí...
byla sem v ustájení za 1500 tak jnějak podobně, jen teda bez krav a byla tam sedlovnička. Ale sena tam vždy bylo dostatek, jen sem teda já chodila a odstraňovala z něj sítě a vidlema odhazovala ty vrchní černé části, protože jim to tam hodili jak kravám, ale koně chytří a vyžírali z prostředka. Bahno sice místy bylo echt hluboký, ale pastvina měla 10 hektarů, takže koně měli možnost jít do suchého. Nějakým huculům, haflingům a jiným typům koní, kterým by snad k životu stačila i Prána to asi bude plně vyhovovat, a člověk co si tak max přijede na vyjížďku asi taky.
Já odešla protože pro mě kamarádky sehnaly místo v lepším ustájení, kde byla jízdárna s kruhovkou potom co sem tenkrát spadla a skončila v nemocnici.
Ale musím říct, že to přecijen byly nejklidnější doby v tom ustájení. Žádny drby, pomluvy, seno prostě vždycky bylo. Nikdo na nás nenadával, že majitel stáje mu dluží prachy a žádný balíky tedy nepřiveze... celkem mi to chybí.

Taky jsem byla v ustajeni za 2500 měsíčně, boxy 5x5 metru, výběh hektar na dva kone, maringotka jako sedlovna, klubovna, jedine co bylo nutné, postarat se sám. Starala jsem se tehdy o všechny kone, kydala, krmila, zavírala. Majitel nám vše zajistil, ale práce byla na nás. Bylo to super, škoda že už to tak nejde...