Dobrý den, byla jsem tam před dvěma lety. Trenéři a přístup ke koním za mě skvělý. Areál udržovaný, stáje pro koně pohodlné a prostorné. Přiježdění koně hodní. Personál milý. Samozřejmě na Vás to může udělat jiný dojem.
Na mne celkově Favory zapůsobil kladným dojmem.
Určitě si tam, zajeďte, projděte si to, vyzkoušejte koně. Pokud máte možnost určitě si zajeďte do více stáji s starokladrubskými koňmi. Lepší je si udělat širší přehled abyste měla z čeho vybírat a nekoupila zajíce v pytli.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.89
deauville
napsal(a):
Favory je určitě dobrá volba pro koupi kladrubáka, stejně jako NH Kladruby.
Ja vim ze treba ofiko v inzerci maj par zvirat a kdyz znamej jel s klientkou kupovat predvedli jim temer 30kobyl. Takze... Mineno Kladruby
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja vim ze treba ofiko v inzerci maj par zvirat a kdyz znamej jel s klientkou kupovat predvedli jim temer 30kobyl. Takze... Mineno Kladruby
Ano, na místě bývá vždycky výběr větší, vyplatí se jet podívat. Je to tím, že v obou zařízeních je na prodej prakticky každý kůň (i když výjimky jsou...), záleží jen na tom, co zákazník požaduje a hlavně kolik je ochoten zaplatit, protože u některých jedinců jde cena do statisíců:-)