Značka deky. Poznáváte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2020 17:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

Poradíte o jakou značku deky se jedná? Mizerná fotka, nelze přečíst, proto dotaz.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2020 22:17

celkově deku na koni, třeba napoví střih...

13.10.2020 22:25
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
celkově deku na koni, třeba napoví střih...

Chci koupit, tak jsem si chtěla dopředu něco málo zjistit. Dělám to u dek vždycky. I když kupuji nové, ne jen z druhé ruky.
Není to důležité, koby deku potřebuje. Takže stejně koupím. Ale tuhle značku jsem nikde neviděla a to mám doma hafo dek.

14.10.2020 00:08

Já koupila novou Bucas Irish (freedomka co máme už je v ramenou úzká), po dvou letech používání- neperu, kolegyně ve stáji nechala vyprat, naimpregnovala nějakým drahým sr*čem a koně jí skrz deku promokli....
Kopupila jsem i jednu Bucas&Euroriding, ale je velká, nosit se dá, ale je velká 155cm. prodávám.

14.10.2020 06:26
sisi58

XXX.XXX.191.1

Deky jsou kapitola sama pro sebe. V létě síťové, protože muchařka. V zimě termo, protože 24 roků. Mezitím pláštěnky, protože je na samém konci hierarchie.
Jsou deky, co by byli TOP, ale ty ceny! Takže koupím, vyzkouším, nechám nebo pošlu dál. Je to taková ruleta. Zda ano,či ne. No řekněte, zač bych jinak utrácela důchod?

14.10.2020 08:31

trochu jsem pohledala v angličtině https://www.onlineforequine.co.uk/brand/jumpers-horse-line

14.10.2020 18:53
sisi58

XXX.XXX.191.1

trochu jsem pohledala v angličtině https://www.onlineforequine.co.uk/brand/jumpers-horse-line

Vy jste nejlepší! Moc děkuji.
Dokonce mají i mnou kupovanou deku v nabídce: https://www.onlineforequine.co.uk/jhl-heavyweight-combo-stable-rug-2

15.10.2020 12:23
jesie

XXX.XXX.224.171

Já koupila novou Bucas Irish (freedomka co máme už je v ramenou úzká), po dvou letech používání- neperu, kolegyně ve stáji nechala vyprat, naimpregnovala nějakým drahým sr*čem a koně jí skrz deku promokli....
Kopupila jsem i jednu Bucas&Euroriding, ale je velká, nosit se dá, ale je velká 155cm. prodávám.

Já mám Bucas freedom na oba koně a nedám na ni dopustit. Peru 2x za sezonu,sama ve veřejné prádelně,naimpregnuji sprejem koupeným normálně v obuvi a deky mám 4 sezonu...a že jim dávají zabrat...

15.10.2020 14:50

jesie napsal(a):
Já mám Bucas freedom na oba koně a nedám na ni dopustit. Peru 2x za sezonu,sama ve veřejné prádelně,naimpregnuji sprejem koupeným normálně v obuvi a deky mám 4 sezonu...a že jim dávají zabrat...

já jí to vyřídím, ta impregnace jí prej stála 600kč a koně jsem viděla, byli regulerně mokří.

15.10.2020 16:21
jesie

XXX.XXX.224.53

já jí to vyřídím, ta impregnace jí prej stála 600kč a koně jsem viděla, byli regulerně mokří.

Věřím....tak základ je tyhle deky neprat v klasickém prášku na praní a nesusit v susicce...Mám zkusenosti se sportovním oblečením a tam je to to samé. A impregnaci obnovit pokaždé...pak to funguje 😁

15.10.2020 18:21

Já neperu(kobyla není až zase takové rochně), a kdybych se rozhodla-dovezu si to do profi prádelny, určtě membránové deky se musí prát v něčem na takový materiál a to v profi prádelně na deky asi vědí. Použití aviváže je kapitola sama pro sebe.....

15.10.2020 18:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak to mi hlava nebere. Mám starou Bucasku, na dlouhou nepohodu to už není, ale přes výplň a flís podšívku mi kobyla nenamokla, i když z krajů deky kapalo.
Podle paní z prádelny, kam deky posílám, už není svrchní materiál dost dobrý na to, aby na něm impregnace dlouho vydržela. Takže používám do mrazu a jako odpocku. Ale opravdu mi pod ní kobyla nikdy nebyla mokrá, přestože bylo vidět, že voda nestéká, ale spíše vsakuje.
Kdyby výrobce nezměnil střih termodek, jinou bych nikdy nekupovala. Bohužel kobyle nová deka nepasovala.

15.10.2020 22:03

bucasky jsou každá jiná, podle označení, freedomky v plecích užžší , irish a ostatní mají klasický střih, má záševky u krku...jinak jsem koukala na nějaká videa na you tube a praní nepromokavých dek v pracím prostředku bez fosfátů...

15.10.2020 22:25
sisi58

XXX.XXX.191.1

bucasky jsou každá jiná, podle označení, freedomky v plecích užžší , irish a ostatní mají klasický střih, má záševky u krku...jinak jsem koukala na nějaká videa na you tube a praní nepromokavých dek v pracím prostředku bez fosfátů...

Může být. Ale stejná byť nová, by měla být stejná jako starší. Nebyla.

15.10.2020 22:27
Terven

XXX.XXX.160.10

sisi58 napsal(a):
Může být. Ale stejná byť nová, by měla být stejná jako starší. Nebyla.

Jo, oni prý ty střihy změnili.

Přidejte reakci

Přidat smajlík