Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tumomi

17.10.2020 18:04
Tumomi

XXX.XXX.219.43

Ahoj,
musím svému koníkovi sehnat nové sedlo. Prozatím mám všestranné a zvažuji přejít na drezurní univerzál kvůli špatným kolenům. Moje otázka zní, může k drezurnímu univerzálu být podbřišník k všestrannému sedlu nebo drezůrní? Případně třeba typ na některý z podbřišníků? Co se sedla týče, mám vyhlídnuté toto https://sedlovna.cz/nabidka-sedel/sedla-univerzalni/kloster-schonthal-drez-univerzal-175-na-vyrazny-kohoutek-t/ či něco podobného.
Děkuji za odpovědi.

17.10.2020 18:27
kallisto

XXX.XXX.135.145

Klasický dlouhý podbřišník.
Drezurni jsou kratke na dlouhe sedlove zapinky.

Vami vybrané sedlo ma kratke zapinky, takze jakýkoliv dlouhy podbrisnik.
Materialu a provedení je na trhu hodně, bavlněné, kožené, neopren, umela kuze atd atd.

Tumomi

17.10.2020 19:06
Tumomi

XXX.XXX.219.43

kallisto napsal(a):
Klasický dlouhý podbřišník.
Drezurni jsou kratke na dlouhe sedlove zapinky.

Vami vybrané sedlo ma kratke zapinky, takze jakýkoliv dlouhy podbrisnik.
Materialu a provedení je na trhu hodně, bavlněné, kožené, neopren, umela kuze atd atd.

Dobrá, děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2020 20:03

Sedlo je na úzkého koně, počítáte s tím? to není to samé jako vysoký kohoutek bez svalů.....

Tumomi

18.10.2020 20:22
Tumomi

XXX.XXX.219.43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Sedlo je na úzkého koně, počítáte s tím? to není to samé jako vysoký kohoutek bez svalů.....

Ano, počítám, ale samozřejmě ho nechám vyzkoušet. Dívám se i po jiných sedlech, tohle byl jen příklad.

18.10.2020 20:44

Tak koni přeju, ať vyberete dobře..... a zásada: krátké zápinky, klasický podbřišník, dlouhé zápinky- krátký podbřišník(drezurní) , neznamená to, že drezurní univerzál s krátkýma zápinkama musí mít drezurní podbřišník, rozumíme si......
Jo a za mne, kupte rovnou klasickou drezurku....nevím jaký máte rozpočet, ale u nás je na prodej- jen jsem ho viděla v inzerci na Ba****ši, nic o něm nevím, jen jsem koukala, že je z JH, ale je pěkné-Albion.

Přidejte reakci

Přidat smajlík