Co znamená u koně bílý jazyk

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2020 19:15
Equestrian_Tery

XXX.XXX.244.19

Dobrý den, před 3 dny jsem zjistila že má moje kobyla býlí jazyk a dolní víčko, vím že u lidí to znamená že mají málo železa, ale u koní? Máme koupit nějaký doplněk? Budu ráda za jakoukoli odpověď ❤️.

18.10.2020 19:22
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Asi bych zavolala veta, aby nabral krev. Pokud uvažujete o anémii, tak ta může mít více příčin a z krve se třeba jen podle velikosti té krvinky dá uvažovat dále. Takže za mne jednoznačně vet.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2020 20:04

Equestrian_Tery napsal(a):
Dobrý den, před 3 dny jsem zjistila že má moje kobyla býlí jazyk a dolní víčko, vím že u lidí to znamená že mají málo železa, ale u koní? Máme koupit nějaký doplněk? Budu ráda za jakoukoli odpověď ❤️.

nekrmíte dlouhodobě něco s česnekem?

18.10.2020 20:12

Equestrian_Tery napsal(a):

Úplně si neumím představit bílý jazyk, spojivku ano. Veterinář!

18.10.2020 20:14
Horsana

XXX.XXX.40.140

Prosím vás, dávajte sem aj fotky, pokiaľ sa na niečo také pýtate, každý si pod pojmom biely jazyk môže predstaviť niečo úplne iné.

Biely, akoby vráskavý jazyk môže poukazovať na problémy s obličkami, prípadne pečeňou, ale to z obrázka aj tak nikto nezistí a bez obrázka ani veštica Teodora.

Přidejte reakci

Přidat smajlík