Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kajinkaaaa

27.10.2020 15:54
Kajinkaaaa

XXX.XXX.20.116

Mohu se zeptat jestli se mohou mazat kopyta po kování.
Děkuji Karolína ❤️

27.10.2020 16:42
MajkaP

XXX.XXX.88.130

Můžou se mazat kdykoli. Záleží co od mazání očekáváte, v jakém stavu kopyta jsou a čím chcete mazat.

27.10.2020 16:48
sisi58

XXX.XXX.191.1

Můžete, ale v tom počasí, které teď je, mi to přijde nesmyslné. Ale ničemu tím neuškodíte a vypadá to hezky. Asi tak.

27.10.2020 16:53
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Po kování je mažu vždycky, učili mě to tak staří koňáci

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.10.2020 18:23

alfi pav napsal(a):
Po kování je mažu vždycky, učili mě to tak staří koňáci

Však jo, není to nic proti ničemu, hezky to vypadá. Jak píše sisi58.

27.10.2020 19:23
Lily...

XXX.XXX.169.73

Kajinkaaaa napsal(a):
Mohu se zeptat jestli se mohou mazat kopyta po kování.
Děkuji Karolína ❤️

Určitě ano...není to na škodu a konikovy to prospěje. Pozor ale na mazání, musí být kvalitní a nesmí konikovy nějak vadit 👍

27.10.2020 19:28

Lily... napsal(a):
Určitě ano...není to na škodu a konikovy to prospěje. Pozor ale na mazání, musí být kvalitní a nesmí konikovy nějak vadit 👍

Koníkovi. Neprospěje, ale ani neuškodí. Má to pouze kosmetický efekt, viz výše. Stejně jako reklamy u lidí na krásné vlasy, v obou případech je třeba jít zevnitř správnou výživou.

27.10.2020 19:42
Lily...

XXX.XXX.169.73

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Koníkovi. Neprospěje, ale ani neuškodí. Má to pouze kosmetický efekt, viz výše. Stejně jako reklamy u lidí na krásné vlasy, v obou případech je třeba jít zevnitř správnou výživou.

Aha díky za opravu.. myslela jsme že jo ale nevadí:) naše trenérky nám říkají ať konim mažeme kopyta po každým ježdění. Každý má jiný názor 🙂👍

27.10.2020 19:48

Lily... napsal(a):
Aha díky za opravu.. myslela jsme že jo ale nevadí:) naše trenérky nám říkají ať konim mažeme kopyta po každým ježdění. Každý má jiný názor 🙂👍

Stejné trenérky, které dávají pod sedlo 2 beránky + pěnovou podložku? Ale mazání na kopyta aspoň koním neubližuje.

27.10.2020 19:51
Lily...

XXX.XXX.169.73

Stejné trenérky, které dávají pod sedlo 2 beránky + pěnovou podložku? Ale mazání na kopyta aspoň koním neubližuje.

Jo :D tak už budu vědět 😂

27.10.2020 20:59
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Však jo, není to nic proti ničemu, hezky to vypadá. Jak píše sisi58.

Ptala jsem se na to jednou svého kováře, který je dost kapacita a říkal mi, že na růst rohoviny mazání vliv nemá. Že se to dá přirovnat k tomu, jak si lidé mažou ruce krémem, aby nebyly příliš suché.
Přežijete i bez toho, ale někomu to vadí víc a někomu míň. Když už opravdu kopyto hydratovat, tak nábojem zespodu do chodidla.

27.10.2020 21:37
sisi58

XXX.XXX.191.1

alfi pav napsal(a):
Ptala jsem se na to jednou svého kováře, který je dost kapacita a říkal mi, že na růst rohoviny mazání vliv nemá. Že se to dá přirovnat k tomu, jak si lidé mažou ruce krémem, aby nebyly příliš suché.
Přežijete i bez toho, ale někomu to vadí víc a někomu míň. Když už opravdu kopyto hydratovat, tak nábojem zespodu do chodidla.

Náboje mají rádi kováři, před úpravou kopyt. Oni si tolik neničí zápěstí a kopyta se lépe upravují.

Přidejte reakci

Přidat smajlík