Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2020 18:29
Lily...

XXX.XXX.169.73

Ahoj,
Zajímalo by mně jestli dávat konikovy bandáže nebo kamaše. Ráda skáču tak řekla bych 70-90 cm, občas dam drezuru ale max. 3-4 do měsíce a nevím co vybrat. A ješte jsem někde četla že se má dávat pod bandáže tyl nebo něco takovýho, tak mne zajima jestli je to pravda. Předem děkuji za odpověď ❤😊

27.10.2020 18:48
Arbora

XXX.XXX.233.168

Bandáže nie sú na skákanie. Ohľadom chráničov sa poraďte v tom Jk, kde jazdíte.
A bolo by fajn, keby vás tam naučili bandáže motať, pretoźe nesprávne namotaná bandáž môže spraviť na nohe peknú paseku.

27.10.2020 19:01
Lily...

XXX.XXX.169.73

Arbora napsal(a):
Bandáže nie sú na skákanie. Ohľadom chráničov sa poraďte v tom Jk, kde jazdíte.
A bolo by fajn, keby vás tam naučili bandáže motať, pretoźe nesprávne namotaná bandáž môže spraviť na nohe peknú paseku.

Zatím nedávám ani jedno když nevím co. Bandáže mne učily motat už když jsem byla malá takže umím... jinak díky za názor 😊👍

27.10.2020 19:02
koně

XXX.XXX.174.63

A proč vlastně chcete na nohy něco dávat?
Kdyby se kůň strouhal nebo kopal ,dá se to spíše vyřešit správným podkováním.
Šlachy podle mě,pokud jsou špatné,nějaký chránič podržet nedokáže.
Kdybyste skákala skutečně ,tzn. pravidelně jako sport aspoň Ska,tak bych třeba o nějaké ochraně uvažovala ,ale ve vašem případě,nevím nevím.
Zbytečným kamašováním nebo bandážováním,které skutečně není úplně jednoduché ,můžete napáchat více škody,než užitku

27.10.2020 19:05
Lily...

XXX.XXX.169.73

koně napsal(a):
A proč vlastně chcete na nohy něco dávat?
Kdyby se kůň strouhal nebo kopal ,dá se to spíše vyřešit správným podkováním.
Šlachy podle mě,pokud jsou špatné,nějaký chránič podržet nedokáže.
Kdybyste skákala skutečně ,tzn. pravidelně jako sport aspoň Ska,tak bych třeba o nějaké ochraně uvažovala ,ale ve vašem případě,nevím nevím.
Zbytečným kamašováním nebo bandážováním,které skutečně není úplně jednoduché ,můžete napáchat více škody,než užitku

Asi pravda... hej to mně ani nenapadlo 😂 občas prostě nemyslím. Takže díky za názor a asi to tak nechám...

27.10.2020 19:07
koně

XXX.XXX.174.63

Lily... napsal(a):
Asi pravda... hej to mně ani nenapadlo 😂 občas prostě nemyslím. Takže díky za názor a asi to tak nechám...

Za ušetřené peníze můžete zakoupit třeba mrkev ,tu kůň určitě ocení

Přidejte reakci

Přidat smajlík