TerezzN

XXX.XXX.110.136
Dobrý den přeji,
chtěla bych se zeptat jestli někdo máte nějaké zkušenosti s jezdeckými potřebami Equiworld, po případě jaké?
moc se mi líbí že mají širokou nabídku věcí od značky Lemieux a přemýšlím že si od nich něco objednám.
budu ráda za odpověď.
děkuji
Pokud od nich něco chcete, na nic nečekejte. Vše mají pouze na nějakou dobu. Pak věc zmizí a už se neobjeví.
Kupovala jsem od nich podložky pod sedlo. Jsou přesně takové, jak je popisují. Tedy funkčně. O provedení už by se dalo pochybovat. Ale jsem schopná si nějaký ten napáraný šev zašít a dál to neřeším.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenosti jen výborné.
TerezzN
napsal(a):
Dobrý den přeji,
chtěla bych se zeptat jestli někdo máte nějaké zkušenosti s jezdeckými potřebami Equiworld, po případě jaké?
moc se mi líbí že mají širokou nabídku věcí od značky Lemieux a přemýšlím že si od nich něco objednám.
budu ráda za odpověď.
děkuji
Já před 2 lety zkusenost prisernou co se týká dodání.v podstatě jsem měsíc čekala a až po několika urgencich zboží s omluvou dostala. Jinak Lemieux mám i kamaše i podsedlovky a se všemi výborná zkusenost i po několika praní .
Kupuji však na www.equestrians.cz kde nemají problém s dodáním a ceny v podstatě stejné 👍
Terinnn

XXX.XXX.110.136
Zkušenosti příšerné. Na eshopu mají spoustu barev Lemieux podsedlovek, ale když jsem si objednala dvě, tak ani jednu vlastně neměli. Za mě nedoporučuji