Jezdecké potřeby Equiworld

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

TerezzN

29.10.2020 12:07
TerezzN

XXX.XXX.110.136

Dobrý den přeji,
chtěla bych se zeptat jestli někdo máte nějaké zkušenosti s jezdeckými potřebami Equiworld, po případě jaké?
moc se mi líbí že mají širokou nabídku věcí od značky Lemieux a přemýšlím že si od nich něco objednám.

budu ráda za odpověď.
děkuji

29.10.2020 12:24
sisi58

XXX.XXX.191.1

Pokud od nich něco chcete, na nic nečekejte. Vše mají pouze na nějakou dobu. Pak věc zmizí a už se neobjeví.
Kupovala jsem od nich podložky pod sedlo. Jsou přesně takové, jak je popisují. Tedy funkčně. O provedení už by se dalo pochybovat. Ale jsem schopná si nějaký ten napáraný šev zašít a dál to neřeším.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2020 17:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenosti jen výborné.

29.10.2020 19:12
jesie

XXX.XXX.215.3

TerezzN napsal(a):
Dobrý den přeji,
chtěla bych se zeptat jestli někdo máte nějaké zkušenosti s jezdeckými potřebami Equiworld, po případě jaké?
moc se mi líbí že mají širokou nabídku věcí od značky Lemieux a přemýšlím že si od nich něco objednám.

budu ráda za odpověď.
děkuji

Já před 2 lety zkusenost prisernou co se týká dodání.v podstatě jsem měsíc čekala a až po několika urgencich zboží s omluvou dostala. Jinak Lemieux mám i kamaše i podsedlovky a se všemi výborná zkusenost i po několika praní .
Kupuji však na www.equestrians.cz kde nemají problém s dodáním a ceny v podstatě stejné 👍

29.10.2020 21:46
ivkab

XXX.XXX.205.187

Dobrá zkušenost.Zboží na objednávku i v této bláznivé době ,dorazilo během pár dnů.Komunikace obchodu taktéž dobrá, jednu z věcí nebyli schopni objednat u dodavatele v požadované velikosti, slečna(paní) z obchodu hned volala a našli jsme alternativu.Za mě v pohodě

Terinnn

19.11.2020 10:41
Terinnn

XXX.XXX.110.136

Zkušenosti příšerné. Na eshopu mají spoustu barev Lemieux podsedlovek, ale když jsem si objednala dvě, tak ani jednu vlastně neměli. Za mě nedoporučuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík