Jezdím na koních dlouho ale finančně si svého nemohu dovolit nedaruje někdo poníka, který by unesl jezdce 40 kg, ale není podmínkou, aby se na něm mohlo jezdit, jen bych strašně chtěla dopřát hezky život nějakému koníkovi, který ho mít hezky nemůže a já si usnadnit život s nějak koníkem.
Kdo by měl prosím ozvěte se, byl by ve společnosti kobylky (která není moje) prosiiim (nejsem Románka xDD)
Uživatel s deaktivovaným účtem

no a já mám zrovna volného poníka u Liberce :-D
Šmankote, pipiloto. Zadavatelka je dítě. Odhadem tak dvanáct. Maximálně. Zvládne napsat nepříliš koherentní příspěvek na diskusi, což plně odpovídá jejím aktuálním rozumovým schopnostem.
Já to říkám furt, že ifauna by měla být od osmnácti a do té doby nějaká kidsfauna. Ať si tam malují ty vzdušné zámky (=co mám udělat když chci mít deset koní a statek), kupují koně do garáže (=rodiče mají peněz dost), nabízejí své schopnosti (=jezdím už tři a půl měsíce a už jsem i cválala), atd, atd.
Ovšem marnit svůj čas odpovědmi na jejich příspěvky je k ničemu...
jbb
napsal(a):
Šmankote, pipiloto. Zadavatelka je dítě. Odhadem tak dvanáct. Maximálně. Zvládne napsat nepříliš koherentní příspěvek na diskusi, což plně odpovídá jejím aktuálním rozumovým schopnostem.
Já to říkám furt, že ifauna by měla být od osmnácti a do té doby nějaká kidsfauna. Ať si tam malují ty vzdušné zámky (=co mám udělat když chci mít deset koní a statek), kupují koně do garáže (=rodiče mají peněz dost), nabízejí své schopnosti (=jezdím už tři a půl měsíce a už jsem i cválala), atd, atd.
Ovšem marnit svůj čas odpovědmi na jejich příspěvky je k ničemu...
No jo, ale některá děcka a náctiletí mají i mozek v hlavě a jdou si sem pro rady a zkušenosti těch starších. Dovedete si představit kdyby si předávali rady a zkušenosti jen mezi sebou? To by tu u těch koní vypadalo.