Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2020 09:08
AmmmmmmyyyYyyy

XXX.XXX.168.164

Jezdím na koních dlouho ale finančně si svého nemohu dovolit nedaruje někdo poníka, který by unesl jezdce 40 kg, ale není podmínkou, aby se na něm mohlo jezdit, jen bych strašně chtěla dopřát hezky život nějakému koníkovi, který ho mít hezky nemůže a já si usnadnit život s nějak koníkem.
Kdo by měl prosím ozvěte se, byl by ve společnosti kobylky (která není moje) prosiiim (nejsem Románka xDD)

16.11.2020 09:21
kallisto

XXX.XXX.237.35

Kájo Kájo, nemáš-li prachy, nikdo normální s mozkem ti poníka nedá.

16.11.2020 09:37
Slon Indický

XXX.XXX.242.175

Pokud nemáš peníze, tak žádnému koni hezký život nedopřeješ. Koně jsou černá díra, do které peníze padají, a bez nich to nejde.

16.11.2020 10:19
korah

XXX.XXX.84.93

Přesně tak, když nemáš peníze, koně si nepořizuj. Kůň je drahá záležitost na provoz. Spíš se poohlédni po okolí, kdo mí koně /poníka a nemá na něj moc času. Urcitě se najde nějaký, kterému udělá radost, když se mu budeš věnovat a občas mu doneseš mrkev.

16.11.2020 13:21
šimlík

XXX.XXX.215.18

No a já zrovna hledám holčinu, co by se mi chodila starat o poníka a uměla i jezdit.

16.11.2020 13:38
AmmmmmmyyyYyyy

XXX.XXX.168.164

A od kudjste?

16.11.2020 20:26
šimlík

XXX.XXX.215.18

U Prahy

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2020 13:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

no a já mám zrovna volného poníka u Liberce :-D

18.11.2020 16:55
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Mě to přijde jako matnost ... Proč si zadavatelka normálně nepoda inzerát? Nebo proč pořádně nedoplni informace zde?
Taky mám doma poníka skoro nezaměstnaného. Ale odrazuje mě přístup zadavatelka. Přeci jen mám za toho poncla odpovědnost.

18.11.2020 21:33
jbb

XXX.XXX.70.103

Šmankote, pipiloto. Zadavatelka je dítě. Odhadem tak dvanáct. Maximálně. Zvládne napsat nepříliš koherentní příspěvek na diskusi, což plně odpovídá jejím aktuálním rozumovým schopnostem.

Já to říkám furt, že ifauna by měla být od osmnácti a do té doby nějaká kidsfauna. Ať si tam malují ty vzdušné zámky (=co mám udělat když chci mít deset koní a statek), kupují koně do garáže (=rodiče mají peněz dost), nabízejí své schopnosti (=jezdím už tři a půl měsíce a už jsem i cválala), atd, atd.

Ovšem marnit svůj čas odpovědmi na jejich příspěvky je k ničemu...

19.11.2020 18:50
Moyda

XXX.XXX.147.89

jbb napsal(a):
Šmankote, pipiloto. Zadavatelka je dítě. Odhadem tak dvanáct. Maximálně. Zvládne napsat nepříliš koherentní příspěvek na diskusi, což plně odpovídá jejím aktuálním rozumovým schopnostem.

Já to říkám furt, že ifauna by měla být od osmnácti a do té doby nějaká kidsfauna. Ať si tam malují ty vzdušné zámky (=co mám udělat když chci mít deset koní a statek), kupují koně do garáže (=rodiče mají peněz dost), nabízejí své schopnosti (=jezdím už tři a půl měsíce a už jsem i cválala), atd, atd.

Ovšem marnit svůj čas odpovědmi na jejich příspěvky je k ničemu...

No jo, ale některá děcka a náctiletí mají i mozek v hlavě a jdou si sem pro rady a zkušenosti těch starších. Dovedete si představit kdyby si předávali rady a zkušenosti jen mezi sebou? To by tu u těch koní vypadalo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík