Equitop Myoplasty pomáhá to?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2020 13:06
DalyaAneralis

XXX.XXX.139.9

Dobrý den, chci se zeptat jestli tento doplněk funguje Equitop Myoplast? A jestli to nejsou vyhozené peníze? Popřípadě co by jste mi doporučily na nasvalení, teda krom práce. Děkuji za váš čas.

2.12.2020 14:05
Slon Indický

XXX.XXX.253.215

Účinnost přípravku bude hodně záležet na tom, jaký je důvod špatného osvalení koně.
Může to fungovat v tom případě, kdy má kůň v krmné dávce nedostatek bílkovin (a tj. i esenciálních aminokyselin), ale potřebu energie má jakž takž pokrytou.
Stejnou službu ale udělá i dostatek krmení - pokud má kůň ad libitně kvalitní seno a do žlabu dostane 3 kg ovsa, jaké doporučovaly už staré krmivářské tabulky, nedostatek bílkovin nehrozí.
Dneska se ale lidi bojí dát koni něco do žlabu, v nájemní stáji zase šetří se senem. Většina neosvalených koní netrpí nedostatkem práce, ale žrádla. Vlastně bych řekla, že jsem nakrmeného koně bez svalů ještě neviděla. A nakrmeným myslím to, že koni nejsou vidět žebra, velké břicho není nakrmeným kůň. Na krku, na lopatce a nad kořenem ocasu má nakrmený kůň úložiště měkkého tuku, ne trčící kosti.
Sama mám kobylu, která je z větší části plnokrevná, kromě krátkého pokusu se na ní už 3 roky nejezdí. Přesto není znát žádné "opadnutí ze svalů". Prostě má sestavenou krmnou dávku tak, že postačuje v záchovné dávce špatně krmitelnému koni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík