Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sladidlo

7.12.2020 18:23
Sladidlo

XXX.XXX.108.254

Mám takový problém a už mě nenapadá jak ho řešit. Ve stáji máme poníka který strašně často “vyhazuje” při tréninku. Píšu “vyhazuje” v uvozovkách, protože to nedělá nějak aby mě schodil, ale dělá to spíše z radosti. Spíš tak občas poskočí zadkem, občas více, občas méně. Samozdřejmě se mu snažím dát tušírkou po zadku když vyhodí nebo uskočí, ale dost často si ani vůbec nevšimnu, že vyhodil 😕 Máte někdo nějaké rady/tipy/triky?🙏🏻

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2020 18:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sladidlo napsal(a):
Mám takový problém a už mě nenapadá jak ho řešit. Ve stáji máme poníka který strašně často “vyhazuje” při tréninku. Píšu “vyhazuje” v uvozovkách, protože to nedělá nějak aby mě schodil, ale dělá to spíše z radosti. Spíš tak občas poskočí zadkem, občas více, občas méně. Samozdřejmě se mu snažím dát tušírkou po zadku když vyhodí nebo uskočí, ale dost často si ani vůbec nevšimnu, že vyhodil 😕 Máte někdo nějaké rady/tipy/triky?🙏🏻

A co říká trenér?

7.12.2020 19:47
kallisto

XXX.XXX.134.12

V jakých situacích se to děje? Ve cvalu? Při nacválání? Na pobídku? Dělá to i jiným jezdcům? Chodí se kůň vyběhat do výběhu? Dělá to i na lonži, se sedlem, bez sedla?

Přidejte reakci

Přidat smajlík