Uživatel s deaktivovaným účtem

a dala jste si i inzerát a nebo jen založila téma na diskusi?
Aaaammmmyyyyyy

XXX.XXX.168.164
Ahojky horselovere podle názvu bych tak typla že ti je tak 6-8 let *koupení koně* wtfff 🤣🤣👌 no pokud jezdíš tak je dobré si koupit koně a chodit s ním stále do jezdeckého klubu až pak si třeba odvézt koníka do vlastní stáje ale pokud nejezdí koně si nekupuj!!!!! Chod do jezdeckého oddílu !!
A pamatuj 🐴POKUD NEMÁŠ NA KOUPI KONĚ NEMÁŠ NA JEHO PROVOZ 🐴

Aaaammmmyyyyyy
napsal(a):
Ahojky horselovere podle názvu bych tak typla že ti je tak 6-8 let *koupení koně* wtfff 🤣🤣👌 no pokud jezdíš tak je dobré si koupit koně a chodit s ním stále do jezdeckého klubu až pak si třeba odvézt koníka do vlastní stáje ale pokud nejezdí koně si nekupuj!!!!! Chod do jezdeckého oddílu !!
A pamatuj 🐴POKUD NEMÁŠ NA KOUPI KONĚ NEMÁŠ NA JEHO PROVOZ 🐴
horselover tady diskutuje na několika tématech, doporučuji se juknout, možná si opravíte mínění

napsal(a):
horselover tady diskutuje na několika tématech, doporučuji se juknout, možná si opravíte mínění
To neřešte. Zřejmě holčička si všimla gramatické chyby. Tak na ni výsměšně upozornila, je to přeci už velká holka... Je srandovní, že při tom upozornění sama namlátila kupu chyb. Běžný stav diskuzí.

napsal(a):
To neřešte. Zřejmě holčička si všimla gramatické chyby. Tak na ni výsměšně upozornila, je to přeci už velká holka... Je srandovní, že při tom upozornění sama namlátila kupu chyb. Běžný stav diskuzí.
Anebo že by cíleně aspirovala na vítěze tohoto týdne naší putovní medaile?

Děkuji, já se nějak moc nenechávám vyvádět z míry :-) Připíšu si něco ráda, když mám na to chuť, někdy mám velkou chuť, tak toho napíšu hodně, někdy mám malou chuť, tak třeba nekomentuju Mám obří radost, že mám takové možnosti se svobodně vyjadřovat, moc si doma s nikým nepokecám, tak toho využívám