Milé dámy a pánové.
Přeji všem dobrým lidem, do roku 2021 pohodu, zdraví a hlavně pevné nervy. Neb to vše se samozřejmě odrazí a zúročí v našich čtyřnohých miláčcích.
Také přeji všem krásné Vánoce prožité se svou rodinou,u pohádek a s pořádnou porcí dobrého jídla...aby jste do Nového roku 2021 vykročili tou správnou nohou,ve zdraví a s úsměvem....a aby všichni Vaši 4- nozí miláčkové měli tu nejlepší péči,jakou jim jen můžete dát....
Že na přáníčka moc nejsem, ale tohle musím. Nechť nás neopoští optimismus jako mojí kamarádku :-)
Všechno dobré a hodně zraví a štěstí.
Už jste ready na silvestrovskou pařbu? Střevíčky, rukavičky, punčocháčky, navaříno..
lenacia
napsal(a):
Přeji vám vše nej do nového roku. Mě se to letos nepodaří. Dnes dopoledne umřel můj děda :(
Upřímnou soustrast lenacio. Jinak taky všem přeji hezký Nový rok prožitý po boku našich čtyřnohých miláčků. ❤️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rif Du Madon
napsal(a):
Všechno dobré a hodně zraví a štěstí.
Už jste ready na silvestrovskou pařbu? Střevíčky, rukavičky, punčocháčky, navaříno..
Se říká: Ať nám koně jdou....
Navaříno: je zajímavé, že asi všichni vaříme v koupelně...já taky.

jj nutrie. Chovame je par let a maso luxusní.Manžel letos postavil uďák a uzené je to jeste o level výše. Fotka je trochu odpuzující,ale ja prostě tahle peefka miluju😁
jinak tady jsou pred tepelnou úpravou

jinak uvědomuju si,ze je to morbidni pf. ale my to brali jako parodii na wuhanske netopýry😉

napsal(a):
jj nutrie. Chovame je par let a maso luxusní.Manžel letos postavil uďák a uzené je to jeste o level výše. Fotka je trochu odpuzující,ale ja prostě tahle peefka miluju😁
Jéé, já to trefila! Říkala jsem si hlodáky a dlouhý ocas, co jiného.

napsal(a):
jinak uvědomuju si,ze je to morbidni pf. ale my to brali jako parodii na wuhanske netopýry😉
Tady moc vegetariánů není, takže v pohodě. Nutrii jsem jedla naposled, nóó, už to bude víc jak 30 let. Ale chuť si pamatuju do dneška. Byla dobrá.

Díky,ja to v jedné skupině zaměřené na uzeni slizla,jak je to hnusné a ted ni chodí v msg,co jsem za tvora. ale co,kazdemu se nezavdecim😁
napsal(a):
Strýc je taky choval, kdysi, ale nechal toho. Prý poznají, když je jde někdo zabít. A že na to neměl nervy.

sisi58
napsal(a):
Strýc je taky choval, kdysi, ale nechal toho. Prý poznají, když je jde někdo zabít. A že na to neměl nervy.
tohle jsme nikdy neregistrovali...

Moje mamka je nosila- nutrie od někoho z práce, mě bylo tak 12 a strašně jsem se nad tím při obědě svíjela....ale králíka můžu, toho máme každý měsíc i víckrát, teď už jsem mamka i já mám zdroj taky v práci od kolegyně .... nutrie je na mě moc myšoidní....nohy a hlava jako morče a ocas jako potkan....
Tak vám ještě dodatečně přeju dobrý skok do nového roku... Ten můj málem skončil pádem, ale Sára mě nedala a podržela mě 💪

Dogas
napsal(a):
Od nás z Beskyd. 😁V pravo je část slovenské Fatry a v levo+ uprostřed jsou Śląskie Beskidy patřící Polsku.
Beskydy, moje srdcovka. Odkud přesně (přesněji), smím-li vědět?

Dogas
napsal(a):
Fotka je pořízena spod Kozubové z kopce nad Kurajkou a nad Nowinou. Nevím jak se přesně jmenuje, tak snad Vám to pomůže. ☺️
Děkuji. Kozubovou znám, byl to častý cíl našich výletů.