Dobrý den, měla bych otázku jelikož už jsem z toho celá zmatená.
Znala jsem jednu kobylu narozenou v Pegaz International v Konicích. Kobyla měla v modrém průkazu plný původ. Matka Thalia a otec So Long Slew. Ovšem v evidenci koní má zapsanou pouze matku a nakonec není zapsaná ani u jednoho rodiče v potomcích. Tak by mě zajímalo co mám z toho brát vážně, jelikož doopravdy nevím.
Děkuji za jakékoliv odpovědi.
A přeji hezký zbytek dne a šťastný nový rok.
Dobrý den. Anglické plnokrevníky eviduje Jockey Club a pořízená data předává do Ústřední evidence do Slatiňan.
1) Pokud je dotyčná kobyla anglický plnokrevník zkuste se poptat na Jockey Clubu pokud tam neobjevíte příčinu, domluvte se s nimi, kdo bude dál pátrat na ústřední evidenci.
2) Pokud není anglický plnokrevník , obraťte se na ÚE rovnou
Předpokládá to samozřejmě, že znáte jméno a datum narození nebo identifikační číslo.
Jockey club ČR, Radotínská 69, 159 00 Praha 5; Ondřej Plachý, e-mail: studbook@dostihy.cz, tel.: 725934323; Markéta Pínová, e-mail: pinova@dostihy.cz, tel.: 725934322
Ústřední evidence koní ČR, Hřebčín Slatiňany, 538 21; Tel.: 469681135-7 linka 1 - ústředna, 608835665 (mob.), 469319876 - přímá linka a fax, e-mail: info@uek.cz
Hezký den a rok, ať Vám koně jdou
A napište výsledek detektivního pátrání, ať se poučíme.
Jejda
napsal(a):
Dobrý den. Anglické plnokrevníky eviduje Jockey Club a pořízená data předává do Ústřední evidence do Slatiňan.
1) Pokud je dotyčná kobyla anglický plnokrevník zkuste se poptat na Jockey Clubu pokud tam neobjevíte příčinu, domluvte se s nimi, kdo bude dál pátrat na ústřední evidenci.
2) Pokud není anglický plnokrevník , obraťte se na ÚE rovnou
Předpokládá to samozřejmě, že znáte jméno a datum narození nebo identifikační číslo.
Jockey club ČR, Radotínská 69, 159 00 Praha 5; Ondřej Plachý, e-mail: studbook@dostihy.cz, tel.: 725934323; Markéta Pínová, e-mail: pinova@dostihy.cz, tel.: 725934322
Ústřední evidence koní ČR, Hřebčín Slatiňany, 538 21; Tel.: 469681135-7 linka 1 - ústředna, 608835665 (mob.), 469319876 - přímá linka a fax, e-mail: info@uek.cz
Hezký den a rok, ať Vám koně jdou
A napište výsledek detektivního pátrání, ať se poučíme.
Mockrát děkuju. Jdu se pokusit s nimi spojit. S výsledkem se ráda pochlubím, ještě jednou mockrát děkuju