Horsesharing - Pronájem koní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zu_zula

2.1.2021 21:35
zu_zula

XXX.XXX.176.68

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda někdo zná, má nějaké informace nebo zkušenosti s touto službou. Zejména by mě zajímala časová a finanční náročnost, popřípadě nějaké osobní poznatky. Také by přišlo vhod info jestli služba stále funguje neboť jediné co jsem našla byl jeden téměř tři roky starý rozhovor.
Kdyby jste ovšem věděli o nějaké dobré stáji v Praze a okolí kde se dá provozovat jezdectví tak takovou informaci bych také uvítala. 😀

2.1.2021 22:33
Slon Indický

XXX.XXX.248.17

Jestli funguje onen horsesharing v Bohnicích neporadím, ale hodně soukromých majitelů nabízí to samé - jen se tomu říká (poloviční) pronájem, podle rozsahu.
Stájí, nabízejících v Praze a okolí výuku jízdy na koni je spousta, možná specifikujte, kam jste ochotná dojíždět.

zu_zula

3.1.2021 23:03
zu_zula

XXX.XXX.176.68

Dobrý večer
ideální by pro mě bylo okolí Prahy 10 nebo Prahy 15, Hostivaře či Dolních a Horních Měcholup, ale není pro mě problém dojíždět i dál. Hledám ale něco co má už nějakou tu úroveň, kde bych se naučila dobře skákat, získala určité drezurní schopnosti a kde by byl možný případný výjezd na závody, složení ZZVJ apod.

4.1.2021 15:25
fríský

XXX.XXX.7.106

Dobrý den, koukněte se na FB,tak určitě něco najdete,pokud máte profil.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2021 17:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Paní Habásková ve Vinoři ve své drezurní stáji takto nabízí koně. Jestli má volno nevím. Svého času vím, že nabízela vždy pronájem koně mezi dva lidi s tím, že měla ponětí, co se s koněm děje, takže se nemršil kůň a "uživatelé" se učili a stále tam byl někdo třetí, kdo o měl hlavní slovo, a tak nedocházelo tolik ke sporům.

Osobně bych do toho šla alespoň na čas, i kdybych měla následně parkurovou vizi - ona ta drezura je základ všeho a lze skládat i "pouze" ZZVJ-D.

Ale jedná se opravdu o profi pouze drezurní stáj, která má dobrý ohlas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík