Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2021 20:43
lenacia

XXX.XXX.214.224

Sháním náhradu za Endomondo... MapMyRun mi absolutně nevyhovuje, navíc ani neukazuje rychlost a měří absolutně divný vzdálenosti, fakt že je to od stejných vývojářů a já z ješitneho uražení nechci jejich aplikace již využívat je takový malý "bonus".
Existuje dobrá appka co umí to co Endomondo, má jízdu na koni a nejvíce ideálně má i českou lokalizaci?
Případně co používáte vy?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2021 20:59

Runtastic.

4.1.2021 21:48
jbb

XXX.XXX.107.140

mapy.cz

Ideální pro turistiku, v kombinaci s předem staženými mapami do mobilu. Ukazuje i převýšení, naopak dostat se na nějaké průměrné rychlosti je složitější (ale to v turistice nepotřebuju...)

4.1.2021 21:53
lenacia

XXX.XXX.173.31

jbb napsal(a):
mapy.cz

Ideální pro turistiku, v kombinaci s předem staženými mapami do mobilu. Ukazuje i převýšení, naopak dostat se na nějaké průměrné rychlosti je složitější (ale to v turistice nepotřebuju...)

tam ale jízda na koni asi není

4.1.2021 21:54
lenacia

XXX.XXX.173.31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Runtastic.

to je teď ta Adidas Run? Tam je i jzda na koni?

4.1.2021 21:55
jbb

XXX.XXX.107.140

lenacia napsal(a):
tam ale jízda na koni asi není

No není. Ale z hlediska použití je to jedno. Když ukládám ujeté trasy, volím "kolo". Ale je to fakt fuk, vzdálenost je stejná bez ohledu na počet nohou či kol.

4.1.2021 21:59
lenacia

XXX.XXX.173.31

jbb napsal(a):
No není. Ale z hlediska použití je to jedno. Když ukládám ujeté trasy, volím "kolo". Ale je to fakt fuk, vzdálenost je stejná bez ohledu na počet nohou či kol.

mě se u endomonda líbily právě ty tabulky a ty bych chtěla

4.1.2021 22:02
Arbora

XXX.XXX.232.61

Garminy. Meria čas, vzialenosť, kilometre, prevýšenie... trúfam si povrdať, že trochu presnejšie, než telefón. profil trasy si stiahnem do pc, ak po tom túžim. Nemám najvyššiu triedu a sú už pomerne staré- asi 5 rokov,ale v pohode mi vydržia merať aj 12h turistiku.

4.1.2021 22:19
kallisto

XXX.XXX.135.32

A kdyz si k te vyjizdce pustite apku Relive, muzete mit paradni tour de vyjizdka zaznam 😀

https://youtu.be/LvPdvFz9SwE

4.1.2021 23:36

Equilab. Používám v kombinaci s Garminem. V zimě jen aplikaci, protože se mně nechce vyhrnovat rukávy a zapínat hodinky.

5.1.2021 08:31

lenacia napsal(a):
to je teď ta Adidas Run? Tam je i jzda na koni?

Ano, používám to už několik let.

Misa456

6.1.2021 16:31
Misa456

XXX.XXX.243.253

lenacia napsal(a):
Sháním náhradu za Endomondo... MapMyRun mi absolutně nevyhovuje, navíc ani neukazuje rychlost a měří absolutně divný vzdálenosti, fakt že je to od stejných vývojářů a já z ješitneho uražení nechci jejich aplikace již využívat je takový malý "bonus".
Existuje dobrá appka co umí to co Endomondo, má jízdu na koni a nejvíce ideálně má i českou lokalizaci?
Případně co používáte vy?

Já jsem teď narazila na super aplikaci, taky jsem hledala náhradu enda, docela mě štve že ruší funkční aplikaci😑.
Ta apka se jmenuje sports tracker měří zatím suprově, ať jdeme kamkoliv😄

7.1.2021 20:01
lenacia

XXX.XXX.173.31

Runtastic.

Děkuji za doporučení. Aplikace není vůbec špatná. Napoprvé sme ji prubly na procházce.

12.1.2021 17:17
kallisto

XXX.XXX.134.223

https://m.facebook.com/equilabapp/

Tohle na mě ted vykouklo na fcb.

12.1.2021 18:57

kallisto napsal(a):
https://m.facebook.com/equilabapp/

Tohle na mě ted vykouklo na fcb.

Equilab jsem tu zmiňovala. Já jsem s ním spokojená. V podstatě jako s jedinou aplikací pro měření vzdálenosti, které jsem za posledních 10 let zkoušela. Jinak používám jen Garmin.

Equilab nenadhodnocuje ušlou, ujetou vzdálenost jako např. Endomondo a další aplikace, které jsem v minulosti zkoušela. Navíc neskutečně dobře odhadne, kdy se jde krokem, kdy se kluše, cválá. Sekl se jen párkrát. Kromě záznamu mapy, rychlosti, vzdálenosti apod. zaznamená délku a vzdálenost v kroku, klusu, cvalu. A můžu si prohlídnout jednotlivé úseky, např. úsek v klusu - vidím i u něj výsek mapy, rychlost, vzdálenost.

12.1.2021 19:07

Např. toto je jedna z prosincových vyjížděk. Zeleně krok, žlutě klus, červeně cval. Začínala jsem na jiném místě, než na kterém jsem aplikaci vypla, proto není zaznamenaný celý okruh. Vidím i průměrné rychlosti kroku, klusu, cvalu, časy a ujetou vzdálenost celkovou i v jednotlivých chodech. Můžu si otevřít jednotlivé úseky.

Mapu převýšení, najeté km za např. měsíc umí i další aplikace, tak to nerozebírám.

12.1.2021 19:56
canka

XXX.XXX.215.5

Např. toto je jedna z prosincových vyjížděk. Zeleně krok, žlutě klus, červeně cval. Začínala jsem na jiném místě, než na kterém jsem aplikaci vypla, proto není zaznamenaný celý okruh. Vidím i průměrné rychlosti kroku, klusu, cvalu, časy a ujetou vzdálenost celkovou i v jednotlivých chodech. Můžu si otevřít jednotlivé úseky.

Mapu převýšení, najeté km za např. měsíc umí i další aplikace, tak to nerozebírám.

Tak tohle je super,jaká je to tedy prosím aplikace?

12.1.2021 20:08

canka napsal(a):

Equilab. Používám ji s iOS. Koukala jsem, že je ke stažení i pro Android.

12.1.2021 20:09
Daniela Lipová

XXX.XXX.64.140

canka napsal(a):

Equilab ;)

12.1.2021 21:30
canka

XXX.XXX.215.5

Děkuji,už mám staženo..jsem zvědavá,o víkendu vyzkouším..

13.1.2021 10:37

Equilab jsem tu zmiňovala. Já jsem s ním spokojená. V podstatě jako s jedinou aplikací pro měření vzdálenosti, které jsem za posledních 10 let zkoušela. Jinak používám jen Garmin.

Equilab nenadhodnocuje ušlou, ujetou vzdálenost jako např. Endomondo a další aplikace, které jsem v minulosti zkoušela. Navíc neskutečně dobře odhadne, kdy se jde krokem, kdy se kluše, cválá. Sekl se jen párkrát. Kromě záznamu mapy, rychlosti, vzdálenosti apod. zaznamená délku a vzdálenost v kroku, klusu, cvalu. A můžu si prohlídnout jednotlivé úseky, např. úsek v klusu - vidím i u něj výsek mapy, rychlost, vzdálenost.

To vše umí i ten Runtastic a navíc je tam možnost volit z mnoha mnoha prováděných aktivit, takže já ho používám na chůzi, běh, brusle, koně...

13.1.2021 20:53

To vše umí i ten Runtastic a navíc je tam možnost volit z mnoha mnoha prováděných aktivit, takže já ho používám na chůzi, běh, brusle, koně...

Ten jsem taky před lety zkoušela. Ale už je to určitě 5, 6 let minimálně. O tom, že by uměl rozlišit krok, klus, cval, nevím. Myslím ale, že jsem s ním jen běhala po svých, tak to bude tím.

24.1.2021 16:37
canka

XXX.XXX.215.5

Děkuji za tip na Equilab..super věcička

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík