Sháním náhradu za Endomondo... MapMyRun mi absolutně nevyhovuje, navíc ani neukazuje rychlost a měří absolutně divný vzdálenosti, fakt že je to od stejných vývojářů a já z ješitneho uražení nechci jejich aplikace již využívat je takový malý "bonus".
Existuje dobrá appka co umí to co Endomondo, má jízdu na koni a nejvíce ideálně má i českou lokalizaci?
Případně co používáte vy?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Runtastic.
A kdyz si k te vyjizdce pustite apku Relive, muzete mit paradni tour de vyjizdka zaznam 😀
https://youtu.be/LvPdvFz9SwE

Equilab. Používám v kombinaci s Garminem. V zimě jen aplikaci, protože se mně nechce vyhrnovat rukávy a zapínat hodinky.

lenacia
napsal(a):
to je teď ta Adidas Run? Tam je i jzda na koni?
Ano, používám to už několik let.
Misa456

XXX.XXX.243.253
lenacia
napsal(a):
Sháním náhradu za Endomondo... MapMyRun mi absolutně nevyhovuje, navíc ani neukazuje rychlost a měří absolutně divný vzdálenosti, fakt že je to od stejných vývojářů a já z ješitneho uražení nechci jejich aplikace již využívat je takový malý "bonus".
Existuje dobrá appka co umí to co Endomondo, má jízdu na koni a nejvíce ideálně má i českou lokalizaci?
Případně co používáte vy?
Já jsem teď narazila na super aplikaci, taky jsem hledala náhradu enda, docela mě štve že ruší funkční aplikaci😑.
Ta apka se jmenuje sports tracker měří zatím suprově, ať jdeme kamkoliv😄
napsal(a):
Runtastic.
Děkuji za doporučení. Aplikace není vůbec špatná. Napoprvé sme ji prubly na procházce.
https://m.facebook.com/equilabapp/
Tohle na mě ted vykouklo na fcb.

kallisto
napsal(a):
https://m.facebook.com/equilabapp/
Tohle na mě ted vykouklo na fcb.
Equilab jsem tu zmiňovala. Já jsem s ním spokojená. V podstatě jako s jedinou aplikací pro měření vzdálenosti, které jsem za posledních 10 let zkoušela. Jinak používám jen Garmin.
Equilab nenadhodnocuje ušlou, ujetou vzdálenost jako např. Endomondo a další aplikace, které jsem v minulosti zkoušela. Navíc neskutečně dobře odhadne, kdy se jde krokem, kdy se kluše, cválá. Sekl se jen párkrát. Kromě záznamu mapy, rychlosti, vzdálenosti apod. zaznamená délku a vzdálenost v kroku, klusu, cvalu. A můžu si prohlídnout jednotlivé úseky, např. úsek v klusu - vidím i u něj výsek mapy, rychlost, vzdálenost.

Např. toto je jedna z prosincových vyjížděk. Zeleně krok, žlutě klus, červeně cval. Začínala jsem na jiném místě, než na kterém jsem aplikaci vypla, proto není zaznamenaný celý okruh. Vidím i průměrné rychlosti kroku, klusu, cvalu, časy a ujetou vzdálenost celkovou i v jednotlivých chodech. Můžu si otevřít jednotlivé úseky.
Mapu převýšení, najeté km za např. měsíc umí i další aplikace, tak to nerozebírám.
napsal(a):
Např. toto je jedna z prosincových vyjížděk. Zeleně krok, žlutě klus, červeně cval. Začínala jsem na jiném místě, než na kterém jsem aplikaci vypla, proto není zaznamenaný celý okruh. Vidím i průměrné rychlosti kroku, klusu, cvalu, časy a ujetou vzdálenost celkovou i v jednotlivých chodech. Můžu si otevřít jednotlivé úseky.
Mapu převýšení, najeté km za např. měsíc umí i další aplikace, tak to nerozebírám.
Tak tohle je super,jaká je to tedy prosím aplikace?

canka
napsal(a):
Tak tohle je super,jaká je to tedy prosím aplikace?
Equilab. Používám ji s iOS. Koukala jsem, že je ke stažení i pro Android.

napsal(a):
Equilab jsem tu zmiňovala. Já jsem s ním spokojená. V podstatě jako s jedinou aplikací pro měření vzdálenosti, které jsem za posledních 10 let zkoušela. Jinak používám jen Garmin.
Equilab nenadhodnocuje ušlou, ujetou vzdálenost jako např. Endomondo a další aplikace, které jsem v minulosti zkoušela. Navíc neskutečně dobře odhadne, kdy se jde krokem, kdy se kluše, cválá. Sekl se jen párkrát. Kromě záznamu mapy, rychlosti, vzdálenosti apod. zaznamená délku a vzdálenost v kroku, klusu, cvalu. A můžu si prohlídnout jednotlivé úseky, např. úsek v klusu - vidím i u něj výsek mapy, rychlost, vzdálenost.
To vše umí i ten Runtastic a navíc je tam možnost volit z mnoha mnoha prováděných aktivit, takže já ho používám na chůzi, běh, brusle, koně...

napsal(a):
To vše umí i ten Runtastic a navíc je tam možnost volit z mnoha mnoha prováděných aktivit, takže já ho používám na chůzi, běh, brusle, koně...
Ten jsem taky před lety zkoušela. Ale už je to určitě 5, 6 let minimálně. O tom, že by uměl rozlišit krok, klus, cval, nevím. Myslím ale, že jsem s ním jen běhala po svých, tak to bude tím.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!