Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lia27

8.1.2021 10:56
Lia27

XXX.XXX.168.42

Ahoj, chtěla bych si pořídit druhého koníka a přemýšlela jsem nad andalusianem a appaloosou. Vím, že koníci mají úplně jiné předpoklady, ale u obou mě zaujala jejich přátelská povaha. Chtěla bych ho spíše na rekreaci a jako dobrého kamaráda. Máte někdo nějaké zkušenosti s těmito plemeny?

8.1.2021 11:05
kallisto

XXX.XXX.237.35

Andalusan bude dle mého víc temperamentní. Jako parťáka do přírody bych brala appaloosu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2021 11:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Souhlas. Ten andalusan, se kterým jsem se já setkala, potřebuje zaměstnat rozhodně hlavu, a to i na vyjížďce, a je to starý mazák. I přesto pořád na něco čučí, přemýšlí, stále vyžaduje pozornost člověka, pokud se tedy netáhne domů unavený :-) Amíky neznám, ale podle toho, co vyprávějí lidi, kteří je mají, jsou to pohodoví, neřešící koně, kteří podají výkon tehdy, kdy je třeba, a jinak se o ně člověk nemusí na procházce moc starat.

otázka

8.1.2021 15:48
otázka

XXX.XXX.108.175

Každý kůň je originál.Ale co platí obecněji: Andalusanovi bude fajn věnovat víc času ale když se o něj budete správně starat, bude to parťák k nezaplacení. Ale určitě jak už bylo řečeno je víc temperamentní.
Appaloose se nemusíte tak moc věnovat a je to pohodový přátelský koník.
Takže jde o to co si představujete.

8.1.2021 18:20
marse

XXX.XXX.8.20

Já mám kobylu appa a teda musím říct ,že temperamentní je až moc,na vyjížďkách se jí musím hodně věnovat,není moc kontaktní,nic neudělá ale je to protivka.Reaguje na bubáky a kdejakou blbost,ze začátku když něco nechtěla ,šla na zadní ,točila se. .Mám ji ale 4rokem a nevím jak s ní kdo pracoval,jezdili ji chlapi tak nevím jestli to může být i tím.Je jí 12let a už jsme se srovnali ,ale má to v sobě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík