Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Otázky

19.1.2021 02:39
Otázky

XXX.XXX.15.84

Dobrý den chtěla bych se zeptat vždycky když jezdím drezury a vezmu si ostruhy tak se mi kůň ovládá výborně bez nich to není ono ale mám problém že koníkovi se na břiše objevují odřeniny a teď naposledy to měl do krve nevíte jak se tomuto vyhnout mimo toho vysadit ostruhy ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2021 06:53

Ostruhy nejsou od toho, aby se s nimi do koně rejpalo.

Pokud máte ostruhy jako na obrázku, tak za prvé nevím, co za drezury jezdíte, asi westernové. Za druhé si místo nich pořiďte tyhle https://www.equiservis.cz/ostruhy-eco-jemne-s-perlon-reminky-25501cz965/

a nebo tyhle https://www.equiservis.cz/ostruhy-plastove-awa-15-mm-sede-25564cz968/

Vyhnete se odřeninám, pokud nebudete hrubá. Koně je třeba přijezdit na pobídky, nikoli pobídky přizpůsobit koni.

V každém případě vám patří trenér, který bude mít na starosti nejen váš výkon, ale i pohodu vašeho koně. Takového trenéra v současnosti nemáte.

19.1.2021 07:35

Buggyro odpovídáte dobře, ale myslím, že krmíte trolla. Člověk, který se ani neobtěžuje registrovat a evidentně nechce ukázat návaznost svých příspěvků (protože pokaždé píše jinou blbost), by neměl mít oprávnění zakládat témata ... potom ta diskuze vypadá tak, jak vypadá ;)

19.1.2021 07:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Buggyro odpovídáte dobře, ale myslím, že krmíte trolla. Člověk, který se ani neobtěžuje registrovat a evidentně nechce ukázat návaznost svých příspěvků (protože pokaždé píše jinou blbost), by neměl mít oprávnění zakládat témata ... potom ta diskuze vypadá tak, jak vypadá ;)

Na druhou stranu třeba se někomu moje odpověď bude hodit. Když se mi odpovídat nebude chtít, tak to dělat nebudu. A Otázky vždycky pěkně poděkuje Pokud se jen baví, je to pořád lepší zábava, než nám tu předvádí troll Pepsi a spol. :-)

19.1.2021 07:42

Taky si myslím, že troll.Fotka nejspíš stažená z inernetu a zadavatel(ka) se tetelí radostí, jakou že tady zase rozproudí diskuzi. Už nějakou dobu voláme po registraci aspoň zakladatelů, když už ne všech.

19.1.2021 07:45

Já jsem o tom přesvědčená, že je to troll. Už od druhého dotazu :-) Ale pro mě ještě celkem milý troll :-)

19.1.2021 07:46

Já jsem o tom přesvědčená, že je to troll. Už od druhého dotazu :-) Ale pro mě ještě celkem milý troll :-)

Ale já bych je stejně neudržovala při životě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík