Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AničkaNováková

20.1.2021 18:32
AničkaNováková

XXX.XXX.66.39

Zdravím.
Chci se vás zeptat, jestli tady má někdo zkušenosti se stájí Prague Premium Stables. Vím, že je to velmi luxusní stáj a uvažuji, že bych se tam chtěla jet podívat.
Neví někdo, jak to tam chodí, jaká je cena, jestli je přijatelná?
Předem díky za všechny reakce a tipy.

20.1.2021 18:41
Slon Indický

XXX.XXX.241.190

Zdravím,
je to prostě velká stáj (nevím přesně, zda 50 či 60 koní), se všemi pozitivy i negativy. Mají kvalitní povrch na všech jezdeckých plochách, do výběhu chodí koně zvlášť na pár hodin - střídají se. V plánu je/bylo budování dalších výběhů, možná už výběhy jsou, nevím, naposledy jsem tam byla před víc než rokem.
Cenu neuvádějí nikde záměrně, tudíž mi přijde nefér ji sem psát. Můžu jen napovědět - přímo v Praze jsou podobně vybavené sportovní stáje celkem 3, a PPS není nejdražší z nich.

21.1.2021 10:18
fríský

XXX.XXX.6.179

AničkaNováková napsal(a):
Zdravím.
Chci se vás zeptat, jestli tady má někdo zkušenosti se stájí Prague Premium Stables. Vím, že je to velmi luxusní stáj a uvažuji, že bych se tam chtěla jet podívat.
Neví někdo, jak to tam chodí, jaká je cena, jestli je přijatelná?
Předem díky za všechny reakce a tipy.

Dobrý den, koukal jste se,co jsem Vám doporučila ?
Stáj je pěkná, škoda,že alespoň neuvádějí cenu od- do. Může to leckoho odradit,což je škoda.

21.1.2021 11:43
Slon Indický

XXX.XXX.241.190

fríský napsal(a):
Stáj je pěkná, škoda,že alespoň neuvádějí cenu od- do. Může to leckoho odradit,což je škoda.

Tak on je cílový majitel takový, který cenu řešit nemusí - to mají podle mě nastaveno dobře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2021 12:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

fríský napsal(a):

Podle mě to odradí jen člověka, který o ustájení ve skutečnosti zájem vůbec nemá .... Pokud hledám ustájení a stáj mě dle webovek zaujme, neměl by být problém vzít telefon a zavolat ;) Dokonce tam mají tlačítko sjednat schůzku. Tuto stáj neznám, ale předpokládám, že spadá do podobné kategorie jako Radimovice, Master Horse Svojetice nebo Záhořany, a tam jsou ceny 10-15 tis měsíčně.

22.1.2021 09:59
Laila11

XXX.XXX.38.18

Já bych koně do PPS už nikdy nedala. Mají výborné povrchy, krásné jízdarny, halu atd. Areál je moderní a péče o koně je profesionální, ale mají hrozné výběhy. Jsou to mini obdélníky bez ničeho. Koně tam jsou většinou sami nebo vyjímečně s jedným dalším koněm a nemohou se tam ani proběhnout. Přitom kůň je společenské zvíře, které potřebuje pohyb. Navíc se ve výbězích střídají na směny, tudíž jsou tam sotva půl dne. Jinak jsou v boxe. Někomu to možná vyhovuje, kůň není od bláta atd. Ale kůň nepatří do boxu ani mini výběhu. V přírodě žije na pastvinách, ne v boxe. Spousty koní tam byli z pobytu sami dost frustrovaní, protože se ani neproběhly a většina mohla jiného koně vidět sotva přes mříže. Jinak nemám nic proti boxům, kůň v boxu na noc je ok, ale v PPS mi to ok nepřišlo.

22.1.2021 10:59
Slon Indický

XXX.XXX.241.190

Laila11 napsal(a):
Já bych koně do PPS už nikdy nedala. Mají výborné povrchy, krásné jízdarny, halu atd. Areál je moderní a péče o koně je profesionální, ale mají hrozné výběhy. Jsou to mini obdélníky bez ničeho. Koně tam jsou většinou sami nebo vyjímečně s jedným dalším koněm a nemohou se tam ani proběhnout. Přitom kůň je společenské zvíře, které potřebuje pohyb. Navíc se ve výbězích střídají na směny, tudíž jsou tam sotva půl dne. Jinak jsou v boxe. Někomu to možná vyhovuje, kůň není od bláta atd. Ale kůň nepatří do boxu ani mini výběhu. V přírodě žije na pastvinách, ne v boxe. Spousty koní tam byli z pobytu sami dost frustrovaní, protože se ani neproběhly a většina mohla jiného koně vidět sotva přes mříže. Jinak nemám nic proti boxům, kůň v boxu na noc je ok, ale v PPS mi to ok nepřišlo.

Tak to zase tolik nedramatizujte, 90 % sportovních stájí má výběhy podobné nebo i žádné, a co si budeme povídat, v Praze a okolí lepší výběhy nemívají často ani hobby stáje.
Na pražský průměr je ta stáj dobrá - povrchy na práci a zázemí super, a kdo chce, koně ve výběhu má. Holt kdo chce výběhy a pastviny a koně ve stádě, najde si ustájení za Prahou. Kdo chce sportovat a mít koně v Praze, bude v PPS spokojen.

23.1.2021 14:54
Mymona

XXX.XXX.157.155

Laila11 napsal(a):

Je to sportovní stáj. A sporťák potřebuje mít box aby si odpočinul. I když já bych tam také radši měla koně aspoň ve dvou, zas tak černě bych to neviděla. Půl dne ve výběhu není nic hrozného. Ale kdo ho chce mít venku celý den, ať si takovou stáj najde.

Jinak stáj super, pěkné zázemí, povrchy skvělé, je tam i kolotoč, kruhovka, solárko. A výběhy tam jsou aspoň nějaké. Dá se tam chodit i na pěkné vyjížďky a myslím že je tam i rybník kde se dá plavit.
Je tam i drezurní trenérka, což může být fajn když budete potřebovat pomoc. Ale cena je holt někde jinde oproti rekre stájím, nicméně úplně nejdražší to také není.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík