Jak to chodí v JK Harfa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AničkaNováková

25.1.2021 08:41
AničkaNováková

XXX.XXX.66.39

Zdravím.
Přemýšlím, že bych si zaplatila výcvik v JK Harfa. Chci se tam v nejbližší době zajet podívat. Ale chci se zeptat, jestli to vůbec stojí za to. Četla jsem hodně negativních recenzí.
Máte s tímto klubem zkušenosti?

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2021 08:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud máš pochybnosti, nic neplať, zavolej tam a řekni, že by ses chtěla podívat, jak probíhá výcviková hodina. Řada tzv. klubů se tak odfiltruje sama :D

Pro mě je tato stáj na úrovni Carrick Stables - absolutní dno nabídky, hubení přetěžovaní koně, ježdění na průvlečkách a důraz na buzerování koně v hubě a nohama při každém kroku. Moje zkušenosti jsou ale již několik let staré, během zranění mého koně jsem již jako mnoho let jezdící dospělý člověk projela řadu stájí kolem Prahy a nestačila jsem se divit.

25.1.2021 09:02
Slon Indický

XXX.XXX.241.190

No, ono stačí se tam zajet podívat, a prohlédnout si prostředí a stav koní. Pak se můžete rozhodnout, jestli takovou stáj podpořit chcete, nebo ne.

25.1.2021 13:42
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Zkušenost mám osobní, hodně let starou, ale nezapomenu nikdy. Takové zacházení s koněm pod sedlem a k tomu vymývárna mozků neznalým, že je to pro dobro koně, by mělo být fakt trestné. Až můj valach umře, bude po nocích Šestákovou strašit ve snech a zvazovat vyvazovacími otěžemi za kolmici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík