Je tu někdo takový? :(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2021 11:15
Gaia

XXX.XXX.61.65

Je zde někdo takový, kdo pasuje sedla?
Hledám a nemohu nikde najít :( ideálně aby ten "někdo" přijel se sedly a vyzkoušel, které sedí.
Díky moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2021 11:50

25.1.2021 11:58

Tuto službu umí poskytnout i sedlářství Libich. Jsou na něj ale rozporuplné recenze.

25.1.2021 12:17
kallisto

XXX.XXX.237.35

Pan Hakr Equiservis.

25.1.2021 12:35

Slon Indický napsal(a):
https://www.pasujeme-sedlo.cz/

Dobrý den, máte s nimi zkušenost? Asi dobrou predpokladam? Mám mladého koně a nevím, jaké sedlo a líbí se mi, že mají názorová, která doupravuji, asi to pro nás bude cesta...

25.1.2021 12:38
Tasyrka

XXX.XXX.41.134

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, máte s nimi zkušenost? Asi dobrou predpokladam? Mám mladého koně a nevím, jaké sedlo a líbí se mi, že mají názorová, která doupravuji, asi to pro nás bude cesta...

hlavně je důležité nespoléhat na to, že když to sedlo napasují teď mladému koni, že mu bude sedět pořád. Mladí koně se ještě dlouho vyvíjí.

25.1.2021 12:45

Tasyrka napsal(a):
hlavně je důležité nespoléhat na to, že když to sedlo napasují teď mladému koni, že mu bude sedět pořád. Mladí koně se ještě dlouho vyvíjí.

To jste mi neřekla novinku:D řešila jsem jen, jakou cestou se vydat a asi jsem našla tu nejlepší, jen hledám firmu.

25.1.2021 13:03
Slon Indický

XXX.XXX.241.190

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Majitelka koně, kterého jezdím, nechávala sedlo pasovat u nich, plus se přidali ještě další majitelé. U nás se tedy nevybíralo nové sedlo, ale upravovalo původní - dotvarovávaly se polštáře.
Zkušenost byla dobrá, jen jsou tedy hodně vytížení. Jinak myslím, že spolupracují i s paní Dohnalovou z a-sedel, tj ten výběr sedel je asi dost široký, ale s tím osobní zkušenost nemám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík