Uživatel s deaktivovaným účtem

Kobyla je v dobré výživové kondici, bude 8 letá a má nad očima docela velké "díry", to mají spíše staří nebo hubení koně....co myslíte, pozoruju jí moc?
Moje kobyla je taky má, letos je jí 11 let. Kupovala jsem ji jako 7 letou, a už je měla. Dokonce občas povolí spodní pysk a vypadá jako stará úplně - uchytila se přezdívka "Bába".
Jinak je v dobrém až příliš dobrém výživovém stavu (momentálně je na stupni 6), na velikost děr nad očima to nemá vliv.
Viděla jsem i hřebce, který měl výrazné díry nad očima už jako tříletý. Tudíž myslím, že to není nic znepokojivého, jen to nevypadá dobře.

Slon Indický
napsal(a):
Moje kobyla je taky má, letos je jí 11 let. Kupovala jsem ji jako 7 letou, a už je měla. Dokonce občas povolí spodní pysk a vypadá jako stará úplně - uchytila se přezdívka "Bába".
Jinak je v dobrém až příliš dobrém výživovém stavu (momentálně je na stupni 6), na velikost děr nad očima to nemá vliv.
Viděla jsem i hřebce, který měl výrazné díry nad očima už jako tříletý. Tudíž myslím, že to není nic znepokojivého, jen to nevypadá dobře.
Má jako dost výrazné orbity- nadočnicové oblouky , tak si říkám, že to bude tím, no asi jí přestanu pozorovat....
PS: o tom, že se mi zdá, jako by měla smutný výraz , se rozepisovat nebudu, prostě jí přestanu pozorovat.... nebo jen jedním okem.
Já můžu zrovna najít akorát rádoby "uměleckou" - určena k vyretušování, až bude čas. Ale ta díra je tam vidět dobře.
A moje kobyla se netváří smutně, ale ustaraně. Pozoruji moc, to vím, ale někdy se to i hodí, když má člověk svého koně "přečteného".

Náš stařešina se zase tváří "vykuleně" :-) Je to poník, kouká na nás směrem vzhůru, a prostě to vypadá jak kdyby mu ty oči měly vypadnout z hlavy :-D