Trénování bez cvičiteláku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Natalie4445

30.1.2021 19:32
Natalie4445

XXX.XXX.213.33

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nevíte, zda jestli 18+ osoba bez jakékoliv licence, cvičiteláku atd. může trénovat děti, brát za to peníze a vést to jako kroužek. Avšak né pod svým jménem ale pod jménem majitele stáje jako trenéra který má cvičitelák (majitel stáje si toho je vědom, že toto provozuje “na černo”) dá se to brát jako nezákoná činnost a mohl by to někdo nahlásit?
Nemám to z vlastní zkušenosti, jen jsem slyšela o stáji, kde se to děje a zajímá mě váš názor.
Děkuji za všechny odpovědi.

30.1.2021 19:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Natalie4445 napsal(a):
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nevíte, zda jestli 18+ osoba bez jakékoliv licence, cvičiteláku atd. může trénovat děti, brát za to peníze a vést to jako kroužek. Avšak né pod svým jménem ale pod jménem majitele stáje jako trenéra který má cvičitelák (majitel stáje si toho je vědom, že toto provozuje “na černo”) dá se to brát jako nezákoná činnost a mohl by to někdo nahlásit?
Nemám to z vlastní zkušenosti, jen jsem slyšela o stáji, kde se to děje a zajímá mě váš názor.
Děkuji za všechny odpovědi.

Chcete je nabonzovat...?!

Natalie4445

30.1.2021 19:49
Natalie4445

XXX.XXX.213.33

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Chcete je nabonzovat...?!

To opravdu ne, v životě by mě nenapadlo něco takového udělat když ani s tou stáji nemám žádné zkušenosti. Jen mě zajímal váš názor protože jsem slyšela že se něco takového v minulosti již stalo ze strany rodiče který nebyl spokojen s výcvikem a začalo se to řešit.

30.1.2021 19:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Natalie4445 napsal(a):
To opravdu ne, v životě by mě nenapadlo něco takového udělat když ani s tou stáji nemám žádné zkušenosti. Jen mě zajímal váš názor protože jsem slyšela že se něco takového v minulosti již stalo ze strany rodiče který nebyl spokojen s výcvikem a začalo se to řešit.

Ten kdo cvičielák má, a podniká v tom může danou činností někoho pověřit, ale zodpovědnost nese on.

Vám bych doporučila věnovat svou energii spíše vzdělávání sama sebe, místo vymýšlení takových blbostí.

Natalie4445

30.1.2021 20:07
Natalie4445

XXX.XXX.213.33

Děkuji za Váš komentář, nebojte, sama vzdělaná jsem a toto není blbost, jen mě zajímal váš názor na danou věc či činnost.

30.1.2021 20:31
koně

XXX.XXX.174.63

Úplně nejvíc o koních jsem se dozvěděla a naučila většinou od lidí,kteří nijaké certifikáty neměli
Můžete mít echt trenéra s licencemi ,který má třeba sám výkonnost do největších obtížností v různých disciplínách ,ale není schopen to předat dál.
Naopak něčí tetička,co kdysi jezdila, má třeba daleko větší schopnost komunikace ,vcítění a pochopení pro koně i jezdce a její svěřenci jsou spokojení a fungují.
Nekoukala bych ani až tak po vysvědčeních,ale po konkrétních výsledcích onoho člověka,co vás učí.
Vaše starost by měla být,abyste si našla někoho,pod kým se vám bude dobře jezdit,bude mít připravené koně a vás zvládne něco naučit .
A ne řešit,koho kde je nutno nahlásit ,protože by jste nikoho neudala ,ale hlásit se to musí

Natalie4445

30.1.2021 23:54
Natalie4445

XXX.XXX.213.33

Souhlasím, nejvíc mě od koni naučila moje teta, která vlastnila několik koní, bez cvičiteláku, licence atd. ale její rady byly nad zlato 🙏 děkuji za komentář.

31.1.2021 22:53
jbb

XXX.XXX.107.140

Natalie4445 napsal(a):
Děkuji za Váš komentář, nebojte, sama vzdělaná jsem a toto není blbost, jen mě zajímal váš názor na danou věc či činnost.

Anooo? Vzdělaná? Kolik vysokých škol jste již ráčila dokončit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2021 06:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

jbb napsal(a):
Anooo? Vzdělaná? Kolik vysokých škol jste již ráčila dokončit?

vysoká škola života...

1.2.2021 07:54
lenacia

XXX.XXX.173.31

Jednoho krásného dne si někde na nějakých ostrovech zaplatím a založím školu a bude se jmenovat "vysoká škola života".... A vždycky když mi někdo řekne, že ji 'má vystudovanou' zamávám mu před obličejem certifikátem a oznámim "Ne, to teda nemáš." 😁😁

Přidejte reakci

Přidat smajlík