Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dylania

1.2.2021 18:29
dylania

XXX.XXX.18.209

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nevíte kde bych si mohla udělat zkoušky ZZVJ? Jsem z Plzně, takže nejlépe v okolí do 30Km, a dostupnost z busu nebo vlaku. Myslím tím i aktivní trénink. Nemám vlastního koně, a proto by byla nejlepší stáj s koňmi na kterých bych mohla trénovat. Je mi čtrnáct let. Momentálně jezdím v Kozolupech. Jezdím už celkem dlouho a mám základní výcvik. Skákala jsem zatím nejvíc metr. S trenérkou jsem spokojená, ale bohužel na zkoušky nemá koně.
Neporadil byste mi někdo prosím?

1.2.2021 18:36
kallisto

XXX.XXX.133.121

Zkus si napsat takový dotaz do některé stáje, kterou máš poblíž.
https://kamkekonim.cz

1.2.2021 18:59
lenacia

XXX.XXX.173.31

žádná rozumná stáj nezapujčí koně někomu, koho vůbec nezná, není u ní člen a neplatí měsíční poplatky a netrénuje ho jejich trenér. protože on je ten, kdo musí posoudit zda na to dítě má udělat si zzvj.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.2.2021 06:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

lenacia napsal(a):
žádná rozumná stáj nezapujčí koně někomu, koho vůbec nezná, není u ní člen a neplatí měsíční poplatky a netrénuje ho jejich trenér. protože on je ten, kdo musí posoudit zda na to dítě má udělat si zzvj.

Na druhou stranu není problém si najmout koně (po nějakém tom vyzkoušení) za účelem ZZVJ pod stávajícím trenérem a ve stávajícím klubu. Stačí nahodit dotaz na příslušnou místní skupinu a nebo si zavolat do pár nájemních stájí. I ta trenérka by nakonec mohla vědět - určitě má známé s vyhovujícími koňmi.

Mně trenérka nabízela sehnat houpacího koně na instruktorské zkoušky, a prostě by se za moje schopnosti zaručila ona, a majitelka koně by na mě jen mrkla, zda to odpovídá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík