přezdívkaa

XXX.XXX.90.121
Dobrý den přicházím se zoufalým dotazem. Má někdo radu, jak přidělat třmeny na pad bez úchytu na třmeny? dá se to nějak prošít? Děkuji předem za odpověď
pad nebude mít dostatečnou ochranu zad - rozložení pro použití se třmeny. pokud budete něco šolíchat zatížíte pak záda bodově a to asi nebude uplně nej pro koníka a jeho záda. nexperimentujte a pokud potřebujete třmeny kupte adekvátní pad pro použití se třmeny a dostatečným rozložením nebo bezkostrové sedlo
Jana48

XXX.XXX.168.34
Souhlasím s názorem etnies86, mám Brockamp, nemá žádné uchycení pro třmeny, nemá ochranu zad. Ideální kombinace je podsedlová deka s páteřním kanálem, ale přidávat na něj třmeny by mi už vhodné nepřišlo. To raději zainvestovat a koupit pad který už má úchyty na třmeny a korektní ochranu zad.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ne, na pad se třmeny nepřidělávají z důvodu ochrany zdraví koně (potažmo i jezdce).

Proč chcete proboha na pad přidělávat třmeny?

lenacia
napsal(a):
já bych celkem uměla pochot jeden třmen k snažšímu nasednutí, já vůbec nevím jak bych dokázala vylézt bez třmenu... bych musela mít hoooodně vysoký stupínek... jakože na úrovni zad koně
Jo, jsem jednou jela laškovně na naší žirafě ven na padu, a když jsem na jednom místě slezla, musela jsem šlapat pěkných pár metrů ke vhodnému pařezu :-D