Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2021 14:46
kallisto

XXX.XXX.237.35

Jooo to tam na mne blika na facebooku jeste s tim PIVO kamerovym zazrakem.

Resim to ledvinkou od vietnamcu, tohle je samozrejme hezci a ma to vic kapsicek a tak... mnam :-)
Ale ani jsem se radsi nedivala na cenu, jak to neni pro kone tak jsem skrt

5.2.2021 14:51
sisi58

XXX.XXX.191.1

kallisto napsal(a):
Jooo to tam na mne blika na facebooku jeste s tim PIVO kamerovym zazrakem.

Resim to ledvinkou od vietnamcu, tohle je samozrejme hezci a ma to vic kapsicek a tak... mnam :-)
Ale ani jsem se radsi nedivala na cenu, jak to neni pro kone tak jsem skrt

Mám to podobně.
Ledvinka na drobnosti na zádech a pití na sedle. Výhoda australského sedla.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2021 14:56

Taky řeším ledvinkou - ještě takovou tou z echt kůže, vydrží věčnost (ke koním vždycky deklasuji tu, kterou už nemůžu používat civilně jako taštičku na doklady a peníze). Ledvinka mi zároveň hřeje bedra, a na delších tripech ji vůbec nevnímám. Můžu v ní mít i něco těžšího (standardně je tam sám o sobě celkem hmotný otevírací nůž - ten s háčkem na kopyta, hřebínkem a kopytním nožem) a nikde se mi netřepotá (je chycená pod bezpečnostní vestou).

Mám z tohoto dojem, že by mi to buď překáželo nebo se to zachytávalo nebo mi to přeskou škrábalo sedlo nebo tak. Ale vyzkoušené to nemám. V jistě levnější variantě mají podobné vychytávky pejskaři, kamarádka má velmi vychytaný kapsář, se kterým chodí běhat, a má v něm i půllitrovku s pitím, která jí k mému nehynoucímu úžasu nepřekáží, takže pokud bych něco takého vymýšlela, obrátila bych se na tipy k ní :-)

5.2.2021 14:57
kallisto

XXX.XXX.237.35

Jo psí pamlskovníky!

5.2.2021 14:59

Mno, a pití nevozím.... výhoda hor - tady můžu z každé louže Kdyby hrozila taková situace, mám podsedlovku s kapsama a nebo normální brašny za sedlo (páč to už bych asi brala i pláštěnku, svačinu...).

Australské sedlo závidím, líbilo by se mi, ale neodvážila jsem se pomyslet zkoušet pořizovat šestašedesáté sedlo na koně, jsem skutečně vděčná, že jsem po letech marností našla něco, co s přimhouřením očí sedí. U austrálie bych to štěstí rozhodně neměla, a asi na to nemám nervy

5.2.2021 15:22
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mno, a pití nevozím.... výhoda hor - tady můžu z každé louže Kdyby hrozila taková situace, mám podsedlovku s kapsama a nebo normální brašny za sedlo (páč to už bych asi brala i pláštěnku, svačinu...).

Australské sedlo závidím, líbilo by se mi, ale neodvážila jsem se pomyslet zkoušet pořizovat šestašedesáté sedlo na koně, jsem skutečně vděčná, že jsem po letech marností našla něco, co s přimhouřením očí sedí. U austrálie bych to štěstí rozhodně neměla, a asi na to nemám nervy

Má kobyla má naštěstí figuru klasického ČT, takže k nám dovážená austr.sedla jí pasují.

5.2.2021 15:27

Já ledvinky, boty a oblečení nedeklasuju, ale povýším, že už můžou "na koně"
Na vyj힡ky vozím jen mobil, pokud ho neveme někdo jiný...už asi dva roky mluvím o tom, že si koupím takovou tu kapsu jen na mobil na bedra no ve finále strčím mobil do podprsenky a jedem...

5.2.2021 15:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.27.76

sisi58 napsal(a):
https://reitertasche.de/en/products/ridebag-die-tasche-fur-reiter?fbclid=IwAR08Y3K8rZ0XUg4C5a3_1saRiGZUssxqJegy-3czDPAfKORIAJLfW9xF3V0&currency=CZK

Myslím, že ledvinka udělá stejnou službu, za mnohem míň peněz.

Pomyšlení, že se mi s tímto chce akutně čůrat, mě dost děsí - to už totiž většinou skáču flopa😂

5.2.2021 20:09
lenacia

XXX.XXX.173.31

sisi58 napsal(a):
https://reitertasche.de/en/products/ridebag-die-tasche-fur-reiter?fbclid=IwAR08Y3K8rZ0XUg4C5a3_1saRiGZUssxqJegy-3czDPAfKORIAJLfW9xF3V0&currency=CZK

já na IG u nějakou dobu sleduji tyto výrobce
https://thehorseholster.com/collections/shop-all-safety-conscious-products

5.2.2021 20:32

Mně připadají skvělé vojenské sumky. Mají super systém zapínání, jsou různé velikosti, tvaru. Lehké. Často neprokomavé. Podle velikosti se dají použít k sedlu, jako větší či malé brašny. A ještě menší i jako ledvinky, některé připevnit ke stehnu...

8.2.2021 07:13

Mobil mám na karabině (mám na karabině kde co), a přicvaknu ho většinou k pásku, k pasu nebo ke kalhotkám (podle toho, jak moc by mi stahoval to, k čemu ho připnu...). Nosím ho pod oblečením, protože v mrazu nepremává.

šutřík: mně je nepříjemné připínat něco jednostranně k sedlu, asi ještě tak na tu přední rozsochu dejme tomu, ale já mám ráda vepředu volno, takže cpu všechno dozadu (výhoda standardně dlouhého koně, vím, co to bylo za boj na prakoni, tam srovnat bagáž), a tam mám prostě pocit, že by to muselo "tahat" sedlo do strany (což je samozřejmě v hmotnostech do půl kila nesmysl). Jinak rozhodně obecně vojenské věci jsou nedostižné v praktičnosti. Mám čutoru (ještě z dřeváren, pokud to někomu něco říká), výhoda jsou ty řemínky okolo, takže se dá připnout jakkoli. Když pak vidím, jak ostatní mají lahve od Poděbradky přivázané za ten zúžený prostředek, tak si jen oddechnu :-)

8.2.2021 18:26

Mobil mám na karabině (mám na karabině kde co), a přicvaknu ho většinou k pásku, k pasu nebo ke kalhotkám (podle toho, jak moc by mi stahoval to, k čemu ho připnu...). Nosím ho pod oblečením, protože v mrazu nepremává.

šutřík: mně je nepříjemné připínat něco jednostranně k sedlu, asi ještě tak na tu přední rozsochu dejme tomu, ale já mám ráda vepředu volno, takže cpu všechno dozadu (výhoda standardně dlouhého koně, vím, co to bylo za boj na prakoni, tam srovnat bagáž), a tam mám prostě pocit, že by to muselo "tahat" sedlo do strany (což je samozřejmě v hmotnostech do půl kila nesmysl). Jinak rozhodně obecně vojenské věci jsou nedostižné v praktičnosti. Mám čutoru (ještě z dřeváren, pokud to někomu něco říká), výhoda jsou ty řemínky okolo, takže se dá připnout jakkoli. Když pak vidím, jak ostatní mají lahve od Poděbradky přivázané za ten zúžený prostředek, tak si jen oddechnu :-)

Mám tyhle brašničky dvě, aby sedlo bylo vyvážené. A dají se zapnout i dozadu. Úplně malé nemám, ale přemýšlím o nich - kromě sedla půjdou připnout k pasu, ke stehnu, k těmhle větším sumkách... Jsou to super skládačky :-)

9.2.2021 10:46
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Tuhle srandu převzali od motorkářů. Motorkářské eshopy to prodávají prakticky za pár šupů a je to líp zpracované a i menší než ta obr hrůza z inzerátu zadavatelky

9.2.2021 13:43

alfi pav napsal(a):
Tuhle srandu převzali od motorkářů. Motorkářské eshopy to prodávají prakticky za pár šupů a je to líp zpracované a i menší než ta obr hrůza z inzerátu zadavatelky

navíc se to stopro dá sehnat i v kůži. Kůže je prostě kůže, to mi nikdo nevezme...

4.3.2021 08:11
sisi58

XXX.XXX.191.1

navíc se to stopro dá sehnat i v kůži. Kůže je prostě kůže, to mi nikdo nevezme...

Myslíte toto?
https://equilist.cz/produkt/taska-na-nohu-stars-and-stripes/

4.3.2021 08:19
kallisto

XXX.XXX.237.35

Google má... taška, kapsa, brašna, na nohu, na stehno. Je jich fakt hodně.

4.3.2021 08:25

Je jich i plný aliexpress třeba.

4.3.2021 09:16

sisi58 napsal(a):
Myslíte toto?
https://equilist.cz/produkt/taska-na-nohu-stars-and-stripes/

Jo, ta už vypadá skutečně použitelně. Teda krom té karabiny pod nohou zabodnuté jednou stranou do sedla a druhou do mého stehna :-D

Ale všeobecně vzato mám raději ledvinku, fakt. Když se v ní potřebuji přehrabovat, přetáhnu si ji na břicho, nenaprší mi na věci, neušpiní se to, za nic se to nezachytí, nečouhá, neplandá.

4.3.2021 11:32
bassrock

XXX.XXX.251.2

Jo, ta už vypadá skutečně použitelně. Teda krom té karabiny pod nohou zabodnuté jednou stranou do sedla a druhou do mého stehna :-D

Ale všeobecně vzato mám raději ledvinku, fakt. Když se v ní potřebuji přehrabovat, přetáhnu si ji na břicho, nenaprší mi na věci, neušpiní se to, za nic se to nezachytí, nečouhá, neplandá.

Taky jezdím s ledvinkou, nepřekáží, vejde se do ní mobil, kapesník, pytel na hovna, klíč od buňky/sedlovny/klubovny a mňamky pro Madam.
V zimě tohle všechno nacpu do kapes, ale v létě mám ledvinku.

O té tašce na stehno jsem chvíli uvažovala .. chvíli, než jsem si představila jak by mě to asi štvalo, pocitově nevyvážená bych byla a zůstala jsem u ledviny. Nepřekáží, neomezuje a můžu si jí vycentrovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík