Zkušenosti se sedly Devoucoux

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2021 13:40
petraaart

XXX.XXX.8.182

Zdravím, měli jste někdy možnost jezdit v sedlech značky Devoucoux? přemýšlím nad koupí jednoho z nich, modelu Chiberta s latexovým polštářem - určeného pro cross a parkury, většinou jsou tato sedla jednobočnicová, opravdu se v nich jezdí lépe? Co zkušenosti s kvalitou, provedím, výdrží?

7.2.2021 14:42
Slon Indický

XXX.XXX.255.154

Seděla jsem v drezurním sedle Makila, to je posezení opravdu luxusní. Se skočkami zkušenost nemám žádnou.
Kvalita, provedení atd. - jedna z top značek, ale pasovat použité sedlo s latexovými polštáři bych nechtěla ani za nic. Devoucoux má systém pasování nových sedel, kde jsou nastavitelné "panely" přesně na konkrétního koně. Kostra ani latexové polštáře se nedají jen tak upravit, musíte tedy najít koně, kterému sedlo opravdu přesně sedne. Nastavení panelů je vyraženo na bočnici, ale je to jiné, než u klasických sedel, tj. musíte vědět přesně, co hledáte.
V příloze posílám ilustrační foto, jakým způsobem se značí ono nastavení panelů.

27.4.2021 11:44
basmatch

XXX.XXX.164.130

Mám drezurní sedlo Makila, sedlo je velice kontaktní což může být pro někoho výhoda a pro druhého zase docela nevýhoda. Sedla to jsou velmi dobrá, i když se zdá, že kvalita kůže v posledních letech docela upadá. Osobně považuji za největší problém jejich skoro neexistující klientský servis. Dávala jsem si nedávno opravovat svoje sedlo, poslala jsem ho v původním balení (originálním sudu), vrátí se mi v papírové krabici , na e-maily nereagují a jak bylo sedlo opraveno vidíte na fotografii. Osobně se domnívám, že firma s takovým "renomé" by měla odvést kvalitnější práci, i když se jedná o starší sedlo.

27.4.2021 11:58
alfi pav

XXX.XXX.30.254

basmatch napsal(a):
Mám drezurní sedlo Makila, sedlo je velice kontaktní což může být pro někoho výhoda a pro druhého zase docela nevýhoda. Sedla to jsou velmi dobrá, i když se zdá, že kvalita kůže v posledních letech docela upadá. Osobně považuji za největší problém jejich skoro neexistující klientský servis. Dávala jsem si nedávno opravovat svoje sedlo, poslala jsem ho v původním balení (originálním sudu), vrátí se mi v papírové krabici , na e-maily nereagují a jak bylo sedlo opraveno vidíte na fotografii. Osobně se domnívám, že firma s takovým "renomé" by měla odvést kvalitnější práci, i když se jedná o starší sedlo.

Do reklamace servisu bych se klidně i zdarma zamíchala jako překladatel z FJ

Oni francouzi mívají sklony ignorovat nefrankofonní zákazníky pokud nekomunikujete velmi dobře jejich vlastní řečí. Na ně většinou funguje jen takové to "vyhodí mě dveřmi a vlezu zpět oknem".

Jinak v sedlech Devoucoux jsem na jednom francouzském veletrhu seděla a jsou bomba. Jen bohužel mimo moji cenovou hladinu a navíc nemám iluze, že by na dálku zvládli napasovat sedlo na nenasedlatelné koně, kteří mi stojí v maštali čili jezdím drezury v barefootu wellington a o devoucoux sním.

27.4.2021 12:20
basmatch

XXX.XXX.164.130

Já hovořím plynně francouzsky (pracuji pro Francouze již 30 let)...v tom problém nebude

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2021 16:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

basmatch napsal(a):

OT: tak to by mě asi regulerně šmejklo z takové opravy....

Přidejte reakci

Přidat smajlík