Bezpečnostní vesta

Český teplokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.2.2021 17:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.200

Dobrý den , mohu se zeptat , jestli má někdo zkušenost s bezpečnostní vestou Komperdell , nebo Racesafe .

12.2.2021 09:23
nyin

XXX.XXX.33.214

Mám komperdell a je super. Je to kompromis mezi vestou a páteřákem, poskytuje menší ochranu než vesta, ale větší než páteřák.
Krásně obepne tělo a nevadí mi ani na velká prsa ;) klasickou vestu nesnesu. Pro dceru mám Racesafe, pro ní jsem chtěla co nejvyšší možnou míru ochrany. Nestěžuje si, ale je zvyklá od malinka na těžkopádné vesty, tak jí to nevadí ;)

Neregistrovaný uživatel

12.2.2021 11:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.200

nyin napsal(a):
Mám komperdell a je super. Je to kompromis mezi vestou a páteřákem, poskytuje menší ochranu než vesta, ale větší než páteřák.
Krásně obepne tělo a nevadí mi ani na velká prsa ;) klasickou vestu nesnesu. Pro dceru mám Racesafe, pro ní jsem chtěla co nejvyšší možnou míru ochrany. Nestěžuje si, ale je zvyklá od malinka na těžkopádné vesty, tak jí to nevadí ;)

Děkuji moc za reakci 🙂 . Líbí se mi obě a nemohu se právě rozhodnout , která by mi vyhovovala více . Potřebuji to převážně na závody . Moc se mi líbí Phoenix , jenže co se týče ochrany , tak vestu by mi rodiče nedovolili . Ale určitě si bude třeba obě vyzkoušet a uvidím , která by padla lépe😁. Ale jinak jsem četla , že obě vesty mají ochranu beta 3 .

12.2.2021 17:58
Gerlinda

XXX.XXX.226.27

nyin napsal(a):

Ja mam tedy take Komperdell, ale rozhodne mi nepripada jako "kompromis" mezi vestou a paterakem - https://www.equiservis.cz/bezpecnostni-vesta-komperdell-slimfit-new-damska-51296cz829/. Jsem si dost jista, ze je to plnohodnotna vesta, stravila jsem pred par lety v Equiservisu moc prijemne dopoledne a zkousela vse, co meli na sklade. Tahle byla nejpohodlnejsi a jsem dost spokojena s tim, jak se pri noseni prizpusobi. Dojedu do staje, navleknu tuhy krunyr, nez kone vycistim a nasedlam, ani nevim, ze na sobe neco mam. Uz jsem tu kdysi ody na tuhle vestu psala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.2.2021 18:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

Gerlinda napsal(a):
Ja mam tedy take Komperdell, ale rozhodne mi nepripada jako "kompromis" mezi vestou a paterakem - https://www.equiservis.cz/bezpecnostni-vesta-komperdell-slimfit-new-damska-51296cz829/. Jsem si dost jista, ze je to plnohodnotna vesta, stravila jsem pred par lety v Equiservisu moc prijemne dopoledne a zkousela vse, co meli na sklade. Tahle byla nejpohodlnejsi a jsem dost spokojena s tim, jak se pri noseni prizpusobi. Dojedu do staje, navleknu tuhy krunyr, nez kone vycistim a nasedlam, ani nevim, ze na sobe neco mam. Uz jsem tu kdysi ody na tuhle vestu psala.

Já si myslím, že mezi "páteřákem a vestou" myslí tento páteřák s trochou výztuže i vpředu a po stranách:

https://www.davidsport.cz/komperdell-balistic-vest-w,5400110.html

U nás ve stáji tuto verzi někdo má, chválí si. Já mám Komperdell, čistě jen páteřák s ochranou jen zad, zapínání formou vesty.

17.2.2021 15:40
nyin

XXX.XXX.46.186

Jak píše šutřík, mám ten typ balistic :) Je to přesně něco mezi páteřákem a vestou. Jsem s tím moc spokojená, a jak je psáno výš - obléknu tuhou vestu a během pár minut se celá ohřeje a přizpůsobí tělu.

17.2.2021 16:32
Gerlinda

XXX.XXX.226.27

Zhodnotila jsem sve zdravotni problemy a problem nasoukat se do "klasicke" vesty (vyse linkovana Komperdell) a poridila i ten "paterak-vestu" (Komperdell balistic), na "takove to domaci jezdeni", kdy clovek neceka velke obtize (a co si budeme povidat, zimni kila navic + vrstvy obleceni = blbe zapinani vesty). Pohodlna je, clovek o ni nevi (ale to o te "uplne" taky skoro ne), subjektivne mi prijde, ze je delsi, ze paterak dela takovy ocasek, asi nutno si na to zvyknout. Celkove asi lepsi nez nic, lepsi nez kde co jineho, ale s jarem se vratim k te "plne" a paterak-vestu necham v aute, kdyby nahodou neco nenadale... ("Pojd, pujdeme vykrokovat nase kobyly, hodne holky, deti vozi" ... a jsou z toho obratle na kousky...)

Přidejte reakci

Přidat smajlík